Naslikala je muškarca svojih snova, ne sluteći da će ga dva meseca kasnije i upoznati

chloe-mayo painting

Chloe Mayo, slikarka amaterka iz Sarija u Engleskoj, je naslikala čoveka svojih snova, da bi dva meseca kasnije srela identičnog muškarca na jednom sajtu za upoznavanje. Bila je toliko šokirana sličnošću dvojice muškaraca, jednog fiktivnog, a drugog stvarnog, da je sakrila sliku u strahu da on ne posmisli kako ga je od ranije proganjala.

Pre šest godina, 2009., Chloe, koja je tada bila sama, naslikala je romatičnu sliku na kojoj se drži za ruke sa visokim, crnomanjastim, bradatim muškarcem. Tridesedjednogodišnjakinja nije pridavala nekog umetničkog značaja svom radu, pa je platno odložila u ugao svoje dnevne sobe i potpuno zaboravila na njega. Nedugo zatim, odlučila je da okuša sreću i ljubav potraži na internetu, pa je počela da se dopisuje da Michaelom Goemanom. Par je imao mnogo toga zajedničkog i posle dva meseca druženja preko četa, odlučili su da se sretnu uživo. Čim ga je ugledala, Chloe je bila šokirana njegovom sličnošću sa muškarcem kojeg je nedavno naslikala. Bojeći se da Michael ne pomisli da ga je progonila, sliku je sakrila ispod kreveta u strahu da je ne pronađe. Tek posle nekoliko sastanaka mu je pokazala i otkrila pravu istinu.

Chloe-Mayo21-550x354

“Trebalo je da dođe kod mene kući i pomislila sam da bi mogao da ugleda sliku i da pomisli nešto loše o meni, pa sam je brže-bolje sakrila ispod kreveta”, kaže Chloe i nastavlja: “Posle nedelju dana sam skupila hrabrost i pokazala mu svoje delo, i, iako je isprva bio zbunjen, bilo mu je smešno kasnije kada sam mu objasnila šta se ustvari dogodilo.”

Na sreću, Michaela nije uplašio njegov klon sa slike i par je nastavio vezu. Posle osamnaest meseci zabavljanja, dok su bili na odmoru na jugu Francuske, pitao je Chloe da se uda za njega. Danas je slika izložena u njihovoj gostinskoj sobi, a svi njihovi prijatelji su počeli da Michaela zovu “momak sa slike”.

chloe-mayo (2)

“Nikada nisam mogla da zamislim da ću predvideti kako će mi suprug izgledati i obično ne verujem u takve stvari, ali pretpostavljam da je ovo bila sudbina”, zaključuje Chloe na kraju.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.