Fascinantna ispovest najtarije manekenke na svetu (foto: huffingtonpost)
Fascinantna ispovest najstarije manekenke na svetu (foto: huffingtonpost)

Upoznajte Carmen Dell’Orefice, 84-godišnju mankenku. Ona i dalje šeta modnim pistama, radi reklamne kampanje za najpoznatije brendove i modne editorijale za najprestižnije časopise.

(foto: liveinternet)
(foto: liveinternet)

Tajna njene mladosti i lepote je veoma jednostavna: ona uživa u spavanju, plivanju i ne brine ni najmanje o svojim godinama. Carmen ne krije svoje plastične operacije. “Uvek postoji nešto što treba da se doradi”, kaže ona. Ali priznaje da je kozmetička hirurgija nedovoljna, jer pored tela i lica i um mora biti u odličnom stanju.

(foto: pinterest)
(foto: pinterest)

Carmen je karijeru modela počela sa 15 godina. Našla se na naslovnici Vogue-a i Harper’s Bazaar-a mnogo puta, a u Ginisovu knjigu rekorda se upisala kao manekenka sa najdužom karijerom.

(foto: pinterest)
(foto: pinterest)

“Veoma uživam i u dobroj hrani i u seksu”, priznala je Dell’Orefice, u šta i nije teško poverovati, s obzirom na to da sa očeve strane vuče snažne italijanske korene.

(foto: weheartit)
(foto: weheartit)

“Živela sam neverovatan život. Koliko starijih dama može da se pohvali da ih je za penzionersku ličnu kartu fotografisao Norman Parkinson?”, rekla je ona u jednom intrevjuu. Salavador Dali je jedan od umetnika koji su Carmen nazivali svojom muzom.

(foto: novini)
(foto: novini)

Ona dodaje i da se nada da će doživeti 100 godina i da će “i tada nositi cipele sa visokom potpeticom”.

(foto: straitstimes)
(foto: straitstimes)

Možemo samo da se divimo ovoj neverovatnoj ženi. Ona već dugo pokazuje svetu da treba uvek verovati u sebe, voleti svoje godine i uživati maksimalno u životu. A to je tajna večne maldosti.

Izvor: Brightside.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.