Aquarium Nails 1

Danas je izgleda jako poželjno biti sirena. Jer izgleda kao da se preko bujnih lokni, farbanja kose u koralne tonove plave i roze boje do modnih trendova inspirisanih okeanom, svi trenutno trude da ugrabe malo zavodničkog stila sirena iz bajki.

*** Ukoliko ste propustili: Nail art: 7 novih trendova

Aquarium Nails 7

Ako ipak niste skloni eksperimentisanju sa frizurom ili šminkom, postoji još jedan način na koji možete uneti malo plaže i morskih talasa u svoju svakodevicu: akvarijum manikir.

Čini se da je nail art toliko napredovao da sve manje ima veze sa noktima i njihovim oblikovanjem, a sve više sa umetnošću i prikazivanjem nečeg isuviše preteranog i preeksponiranog. Tako smo posle bizarnog trenda bubble nails, koji izgleda kao da na sredini nokta imate grbu, dobili još jedan trend koji je podelio javnost.

Aquarium Nails

Iluzija nošenja snežnih kugli na noktima se stvara tako što se šuplja aktilna tipsa ispuni bebi uljem, šljokicama i sitnim detaljima koje sami odaberete – zvezdicama, srcima, čak i slikama Diznijevih junaka. Ali najčešći motivi su oni koji se mogu naći na dnu okeana pa se u male kapsule ubacuju ribice, korali i alge koji, kada se nokat protrese, izledaju kao da plutaju po akvarijumu.

Iako ovaj trend ukrašavanja noktiju nije potpuno nov, ponovo je osvojio devojke širom sveta posle jednog posta na Facebooku vijetnamske emisije Idol.

Aquarium Nails 5

Bilo da želite svoje nokte da ukrasite vodom, malim školjkama, šljokicama ili obojenim peskom, ovaj morski manikir će zaista ostaviti sve oko vas bez daha.

Aquarium Nails 8

I sa malo ukrasa u kosi, grudnjakom od školjki i malo sjajnih krljušti i spremni ste da se pridružite Arijel ispod mora.

Aquarium Nails 4

Pogledajte na video snimku kako možete sami, uz pomoć malo opreme i specijalih dodataka, savladati ovu letnju tehniku ukrašavanja noktiju.

https://www.youtube.com/watch?t=213&v=2tRBGbPu51M

 

Izvor: Buzzfeed/EliteDaily
Foto/Video: Instragram
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.