najneobicnije zene sveta
One su najneobičnije žene na svetu

Pojam lepote, kao estetske kategorije, je upitan i obično se, kako poslovica kaže, nalazi u oku posmatrača. Upravo iz tog razloga je svaka žena lepa na svoj način, a neke od pripadnica lepšeg pola koje se nalaze na ovoj listi su otišle i korak dalje kako bi se dopale sebe ili muškarcima. Neke od njih, pak, pate od raznih poremećaja, dok su druge svoje mane pretvorile u svoje najjače adute.

Pogledajte kako izgleda najniža žena na svetu, a kako ona sa najdužim nogama, najvećim obimom grudi ili kukova, trećom dojkom, najdužim vratom itd. Ovo su najneobičnije žene sveta.

najmanja zena na svetu

Jyoti Amge je najniža žena na svetu sa svojih 63cm. Njen dalji rast je onemogućio poremećaj ahondrolazija, ali je to ovoj 21-godišnjoj Indijki donelo jednu od najzapaženijih uloga u 4. sezoni američke hit serije Američka horor priča gde je tumačila lik Ma Petite.

ziva barbika

Ne, nije u pitanju fotomontaža. Ovo je Valeria Lukyanova, poznatija kao Živa Barbika. Posebne vežbe, kontaktna sočiva, jak mejkap i nekoliko estetskih zahvata su zaslužni za ovakav njen izgled.

Mikel Ruffinelli

Mikel Ruffinelli je dospela u Ginisovu knjigu rekorda zbog najširih kukova na svetu. Mora da joj je omiljena pesma Hips don’t lie kolumbijske pevačice Shakire.

najvece grudi na svetu

Mayra Hills zvana Beshine je našla svoje mesto u Ginisu i to zbog najvećih veštačkih grudi na svetu (koje u sebi sadrže čak 10 litara ili 2.64 geleona silikona!).

Mandy Sellars

Mandy Sellars ima najduže noge na svetu, ali one ne odgovaraju idealu vitkih nogu kom najveći broj devojaka sveta žudi. Njene noge su toliko disproporcionalno duže od ostatka tela da je, nažalost, ceo svoj život provela u invalidskim kolicima.

najduzi vrat

Žene u Mjanmaru smatraju da je dug vrat znak prestiža, tako da one od najranijeg detinjstva počinju da nose okove ne bi li ga izdužile, a kako godine odmiču broj ovkova se povećava. Najvećom kaznom se smatra skidanje ovih okova što ujedno označava i smrt jer vrat ne može više da funkcioniše bez ove potpore.

dvoglava devojka

Sama pomisao na sijamske blizance u mnogim ljudima budi jezu, a šta biste tek rekli na devojku koja je rođena sa dve glave?

Kristina Rei

Kristina Rei je potrošila čak 6000 dolara kako bi imala usne baš onakve kakve ima njen omiljeni animirani lik Jessica Rabbit. Da li se novac isplatio? Hmmm, nismo baš sigurni u to.

Jasmine Tridevil

Jasmine Tridevil je doživela svojih 5 minuta slave zbog treće dojke koju je, navodno, ugradila uz pomoć plastičnog hirurga. U vreme sve te pompe koja se podigla oko nje, Jasmine je uspela i da snimi pesmu, ali se naposletku ispostavilo da je njen glavni adut, zapravo, proteza.

Izvor: Maxviral.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.