Način na koji vas partner grli otkriva kvalitet vaše veze

(foto: Unlimitedzz)

Svi vrlo dobro znamo da je neverbalna komunikacija jako važna, i da često može otkriti naše osećanja i raspoloženje.

Način na koji hodate može otkriti vaš karakter tj. da li ste samouvereni ili introvertni. S druge strane, zagrljaj može otkriti kvalitet vaše veze.

Evo šta način na koji vas muškarac grli otkriva o njegovim osećanjima:

Zagrljaj otpozadi

Snažan zagrljaj otpozadi otkriva da je partner izrazito zaštitnički nastrojen prema vama. On je pravi vitez, a pored njega ćete se uvek osećati sigurno.

Zagrljaj oko struka

Čak i ako partner ne govori otvoreno o svojim osećanjima, ovaj zagrljaj govori mnogo. On je “razoružan” pred vama i želi da sa vama provodi što više vremena. Ali budite oprezni – ovakvi muškarci se vrlo brzo i lako odljubljuju.

Zagrljaj s leđa

Ovo je prijateljski zagrljaj. Ukoliko još uvek niste započeli vezu, verovano do toga neće ni doći. Ako vas partner grli na ovakav način, postoji velika verovatnoća da on baš i nije zaljubljen u vas.

Zagrljaj dok se gledate u oči

Ako vas je nežno zagrlio a zatim pogledao pravo u oči, onda možete biti sigurni: to je simbol istinske i jake veze između vas dvoje.

Dugi zagrljaj

Ovaj zagrljaj svakako je poznat svima! Mnogo znači kad nam je potrebna podrška voljene osobe i tada reči nisu potrebne, samo dugi zagrljaj. Ovaj partner je spreman da bude sa vama i u najtežim trenucima, što je jako važno.

Zagrljaj jednom rukom

Kada vas vaš partner zagrli preko ramena, tada vas “štiti” od svake nevolje. Ako ste samo prijatelji, nudi vam svoju pomoć i podršku.

Čvrst zagrljaj

Ako vas vaš muškarac čvrsto grli budite sigurni da vas on zaista voli! Takvi muškarci su vrlo iskreni i romantični i sanjaju o porodičnom životu.

Izvor: Brightside.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.