Nisu žene te koje su nerazumne u vezi - tako se ponašamo samo zbog muške ludosti! (foto: Sisley)
Nisu žene te koje su nerazumne u vezi – tako se ponašamo samo zbog muške ludosti! (foto: Sisley)

Jedan od najčešćih načina na koji muškarci mogu da povrede ženu je da je nazovu ‘ludom’ – ali kada bolje razmislimo oni su ti koji su uglavnom nerazumni.

Ovo su [tweetherder]neki od primera kada se muškarci ponašaju nestabilno, nedosledno i nerazumno[/tweetherder], što su pravi dokazi njihove ludosti.

1.  Jure nas nedeljama, ali čim počnemo da ih primećujemo, oni izgube interesovanje. Upravo taj period, u kom od ludo zaljubljenog momka dolaze do nezaineresovanog kretena, je ono što ih čini ludim.

2. Čim veza krene da se razvija, oni shvate da im je potrebno prostora. Šta god to značilo. Ovo je najveći dokaz njihovog nerazumnog ponašanja.

3. A kada im date taj neophodni prostor, onda obično ponovo žele da se približe. Pa nek se odluče već jednom!

4. Ne žele da raskinu, ali ne žele ni da se vezuju. Ili će se vezati za vas, ali to neće ni na koji način pokazati. Ili će vas otkačiti, a onda se ponovo vraćati. Kad bi samo jednom rekli šta zapravo žele, bilo bi sjajno.

5. Čak i kada su totalno zaljubljeni u vas, po načinu na koji komuniciraju se čini da uopšte nisu zainteresovani. Momci, ako vam se devojka dopada, upšte nije lepo da ignorišete njene poruke, jer znamo da imate vremena. Niste sigurno zauzeti spašavanjem sveta.

6. Čak i kada im se ne sviđamo, ponašaju se kao da smo devojke njihovih snova. Znamo da samo pokušavate da nam se uvučete u pantalone, ali to vas ne čini samo ludim, već i velikim kretenima.

7. Ponašaju nedozrelo i nerazumno, a onda se pitaju zašto mi ludimo. Pa i zakon gravitacije kaže da ako nešto ispustite, to će pasti. Tako da gospodo, ako nešto zabrljate (ako na primer flertujete sa konobaricom pred devojkom ili nas pričom samo navlačite da ste fini kako bi spavale sa vama) ni naša reakcija neće biti manje luda. Jer taj epitet mnogo bolje pristaje vama.

8. Oni su tako sebični, a na kraju mi ispadnemo zahtevne. Izgleda da baš mnogo tražimo ako želimo da provedemo poslepodne sa vama,  a sa druge strane poruke u dva noću, kada ste napaljeni i želite seks, su sasvim u redu – po vama. Takvi dvostruki aršini ne samo da su neprihvatljivi u vezi, već i totalna ludost.

9. Žele da se ponašamo na jedan način, a u stvari potpuno drugačije. Primer: mnogi muškarci žele devicu u ruci, a kurvu u krevetu. Očigledno to koliko ste poželjni suprotnom polu zavisi od toga koliko balansirate između ove dve totalno suprotne osobine. Ne možeš ih pobediti – oni uvek imaju to ludo razmišljanje koje mi, eto, jednostavno ne shvatamo.

Izvor: Thebolde.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.