Muškarci presudili: Dame, NAJPRIVLAČNIJE ste u ovoj odeći!

how-to-flirt

Ponekad se ženska i muška vizija mode i odeće razlikuje, ali činjenica je da je muški ukus manje podložan trendovima.

“Ženu je najlepše videti golu” – odgovor je većine muškaraca na pitanje koja im se odeća pripadnice nežnijeg pola najviše sviđa.

Ipak, ponekad baš pokrivanje određenih delova tela doprinosi zamišljanju i maštanju o onome što se nalazi ispod odeće. Predstavljamo vam  10 modnih komada u kojima su im dame najprivlačnije – iznenadićete se!

1. Pencil suknja

08c

 

Uprkos stereotipu da su muškarcima najdraži minići, čak 60 posto njih preferira suknje čija se dužina kreće do 10-ak cm iznad kolena, što je dovoljno da se deo noge otkrije, a da opet ne izgleda previše golišavo. Najviše im se sviđaju modeli koji naglašavaju liniju tela, naročito zadnjicu – kao što su pencil suknje.

2. Bela potkušulja/majica

Ovaj jednostavni komad odeće nešto je najseksi što mogu videti na ženi za svakog četvrtog muškarca.

3. Halteri

Halteri su “stvoreni” da bi bili seksi, a to zaista i jesu – tako tvrdi 87 posto muškaraca.

4. Helanke i trenerke

Iako dame misle da su muškarcima uvek privlačnije u sređenom izdanju, helanke i trenerke imaju dve prednosti – prva je to što devojke u trenerci ili helankama ostavljaju utisak pristupačne “devojke iz komšiluka” , a druga je to što trenerke (bar one uske) i helanke odlično ocrtavaju zadnjicu i noge.

5. Crvena haljina

image1xxl

Haljina je komad odeće koji uvek deluje ženstveno – tako misli 71 posto muškaraca. Crvena boja je definitivno najbolji izbor, jer dve trećine muškaraca najviše vole videti tu boju na svojoj partnerki.

6. Brazilske gaćice

Verovatno mislite da su muškarcima najdraže tange. Grešite! To ne znači da one nisu seksi, ali komad donjeg veša sa “više materijala “ostavlja malo više povoda za fantaziju.

7. Košulja

boyfriend-shirt

Košulja je komad odeće koji je praktičan, može biti poslovan i ležeran, a 72 posto muškaraca je smatra izuzetno provokativnom.

8. Otvorena leđa

Većina žena će u želji da izgleda seksi posegnuti za dekoltiranim komadom odeće koji naglašava grudi, no iako će se većina muškaraca složiti da je to privlačno, čak 87 posto muškaraca smatara da je elegantnija, a opet seksi varijanta – otkriti leđa.

9. Štikle

štikle

Ovaj komad je ono što se stereotipno, ali se zaista sviđa muškarcima – za 91 posto njih one su najseksi obuća za žene.

10. Uske farmerke

Naglasak je naravno na dobrom kroju koji, opet, ističe zadnjicu.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.