Muškarci priznali: Od ovakvih žena bežimo glavom bez obzira!

(foto: Tumblr)
(foto: Tumblr)

Ako pitate muškarce kakva je idealna žena, osim nekih fizičkih karakteristika, obično nećete čuti mnogo. Ali ako im postavite obrnuto pitanje, na primer, kakvu ženu ne bi želeli pored sebe do kraja života, dobićete poduži spisak. 

Evo nekih glavnih karakteristika koje NE žele da ima ona zbog koje će okončati svoj momački život i reći sudbonosno da.

  • Pričalica. Muškarci jednostavno nisu zainteresovani da slučaju previše, bilo da se radi o vašem ili (još gore) životima vaših prijateljica ili poznanica. To nikako ne znači da su muškarci plitki, ali jednostavno rečeno beskrajne analize i pravljenje slona od muve im nije u genima.
  • Ona koja unapred isplanira celu budućnost. Da, muškarcima će se dopasti to ako u braku preuzmete kontrolu i organizujete im ceo život, ali ako to uradite potajno tako da on ne oseti da mu je bilo šta nametnuto. Ali, ako već nakon nekoliko nedelja počnete da pričate o braku, venčanju, deci i sl. veoma brzo ćete mu videti leđa.
  • Isuviše kritična. Dobronameran savet je uvek dobrodošao, ali konstantno kritikovanje i nametanje svojih stavova je veoma odbojno.
  • Iako muškarci najradije u krevet odvlače lepotice bujnog poprsja sa svim adutima na izvol’te to ne znači da su one materijal za brak. Sasvim suprotno, one su idealne za jednu noć, ali za upoznavanje sa roditeljima i ne baš.
  • Skupa za održavanje. Tatine princezice i ne prolaze baš najbolje kod jačeg pola kao materijal za brak. Da, oni će se osetiti dobro ukoliko mogu sve da priušte svojoj lepšoj polovini, ali im je veoma odbojna činjenica da će celog života morati da rintaju kako bi vas održavali.
  • Previše nametljiva. Svi vole pažnju, ali ako se ona pretvori u kontrolisanje i 20 propuštenih poziva na dan onda je to veliki minus.
  • Ona koja juri poslednji voz da se ostvari kao majka. Iako muškarci beže od odgovornosti uvek se na kraju pokaže da su brižniji i posvećeniji očevi nego što je to iko očekivao. Negde u dubini duše i oni bi se smatrali neostvarenim ukoliko nikada ne bi imali decu. Međutim, nametanje tako velike obaveze i posmatranje njih samih kao poslednje opcije učiniće da im padnete u očima.
Izvor: Kurir
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.