Kako muškarci znaju da je to ono pravo...
Kako muškarci znaju da je to ono pravo…

Verovatno su iza tebe godine i godine analiziranja veza, ljubavi za koje si mislila da su prave, ali se ispostavilo da su samo prolazne, i nekad ti se učini kao da nisi ništa naučila o suprotnom polu.

Kako da znaš da si svom trenutnom partneru ona prava, a ne letnja (ili jesenja) avantura? Možda ti pomogne ono što su muškarci odgovorili na to pitanje.

  • “Svakog dana kada se probudim kraj nje ona me inspiriše da budem bolja osoba. Kada sam je upoznao bio sam u totalnom rasulu; alkoholičar koji radi posao u kancelariji koju mrzi više od bilo čega na svetu. Ali kada je ona ušla u moj život sve se promenilo iz korena. Zbog nje sam poželeo da se otarasim svih tih gluposti koje su činile moju svakodnevnicu, da prestanem sa besomučnim izlascima i da počnem sebe da shvatam za ozbiljno. Ona je veoma uspešna i uvek je posvećena gomili nekih projekata. Njena ambicija je načinila od mene čoveka koji želi da se potrudi oko nečega, zaista, i da istraje u tome.” (Brian, 33)
  • “Ona je opuštena i prizemna. Njen avanturisitčki duh i širina shvatanja su ono zbog čega sam je zavoleo.” (Brad, 29)
  • “Oboje smo jako zauzeti i imamo karijere koje zahtevaju mnogo vremena i odricanja. U proseku radimo po 60 sati nedeljno, ali kada se sastanemo uveče više ništa od toga nije važno. Potrudimo se da se posvetimo jedno drugom, porazgovaramo o današnjem danu i o tome kako bismo voleli da provedemo vikend. Osećaj stabilnosti i sigurnost u to da me neko voli i da je uvek tu za mene je najbolji osećaj na svetu.” (Dave, 27)
  • “Volim to što je na svom poslu opasnica od koje svi pomalo strahuju, a koja mi, ipak, kada dođe kući dopusti da budem malo dominantniji od nje. To je sjajno.” (Chad, 26)
  • “Imam osećaj kao da sam se pre nje zabavljao samo sa malim devojčicama. Kada to kažem ne mislim, naravno, na bukvalni smisao te reči, nego na devojke kojima je samo stalo do toga da izađu uveče, a potom odu mamurne na posao; devojke koje ne mare nizašta i koje nemaju nikakav cilj u životu. A onda sam upoznao nju; ostvarenu u svojoj karijeri, devojku koja zna šta želi, a šta ne, i koja nema problem sa tim da kaže šta misli. Njena nezavisnost je samo jedan od razloga zbog kog je volim toliko.” (Nicholas, 33)
  • “Lepa je spolja koliko i iznutra. Inspiriše me i uči novim stvarima. Zbog nje drugačije gledam na svet nego pre. Ona mi je sve.” (Kevin, 30)
  • “Zajedno smo već pet godina, a seks je i dalje odličan. Sigurno ću je veriti uskoro.” (Rob, 31)
  • “Ona voli sve idiotske šale koje pričam i gluposti koje pravim.” (Brandon, 26)
  • “Jako je inteligentna. Nedavno je doktorirala i ide na sve te otmene događaje sa nekim bitnim ljudima, a onda se vrati uveče i zatraži mi da pustimo neki erotski film i vodimo ljubav kao životinje. Pa, to je savršeno.” (Scott, 28)
  • “Ona je najzabavnija osoba koju poznajem. Uvek me nasmeje. Čak i kada se posvađamo, ona se usred burne rasprave nasmeje i kaže mi: ‘Ovo je tako glupo. Zbog čega se, uopšte, svađamo? Zar nije bolje da uzmemo sladoled i pogledamo epizodu neke serije?’ Uvek me podseća na to da ne shvatam stvari previše ozbiljno.” (Christopher, 27)
Izvor: Thoughtcatalog.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.