Muškarci otkrivaju: Evo šta nas najviše nervira kod žena!

(foto:favim.com)
(foto:favim.com)

Za jednu zdravu vezu potrebno je dosta razumevanja, iskrenosti i odricanja. Međutim, ni to nije garancija da ćete opstati u istoj. Mnogo faktora treba da se poklopi da bi jedna veza bila uspešna.

Moramo priznati da su žene mnogo komplikovanije od muškaraca. Tako je u životu, tako je i u vezi. Kad su žene u pitanju nemamo baš puno toga da kažemo, kod njih jednostavno mora biti tako kako su zamislile ili nikako. Preko nekih stvari muškarci mogu da  pređu, ali postoje i one preko kojih se teže prelazi. Šta je to što muškarce nervira i dovodi do toga da stave tačku na vezu ili brak?

(foto:favim.com)
(foto: favim.com)

Pripadnici jačeg pola su na Redditu komentarisali šta je dovelo do prekida veze, kao i šta im to smeta kod njihove lepše polovine. Pročitajte  i uverite se da li su u pravu ili ne?

– Želela je da provodimo 24h zajedno. To mi je užasno smetalo. Želeo sam da budem sa njom koliko god sam mogao ali sam želeo i da budem sa svojim drugovima. Često sam mislio “Nađi drugarice, ženo!”

– Sve što kažemo se proverava i analizira. Ne postoji skriveno značenje. Ukoliko želite iskren odgovor, dobićete ga. Ako o nečemu nemamo mišljenje, jednostavno ništa nećemo reći. Kod nas je crno crno, a belo belo. To je jednostavno tako.

-U braku oralni sex ne postoji. Jednostavno kada uplovite u bračne vode neke stvari se promene. Sex je jedna od tih stvari, a to je bezveze jer mi se čini da se ne trude više kao pre.

– U stanju su, čini mi se, da prasnu za svaku sitnicu. Nije bitno da li je u pitanju mala stvar ili nešto krupno. Obično su u pitanju sitnice.

– Ljute se jer zaboravljamo neke stvari, kao da mi to namerno radimo. Na primer, veoma je bitno na kojoj polici u frižideru stoji mleko. Ali, kada one zaborave nešto, to je onda opravdano.

-Uvek kada su ljute govore ili nije mi ništa ili sve je u redu, a nije. Zašto prosto ne mogu da kažu ljuta sam zbog toga i toga? Bilo bi svima mnogo lakše i brže bismo rešili problem.

– U stanju su da prijateljicama ispričaju najsitnije detalje naše veze, a da nama prećute. To nije u redu. Jednostavno neke stvari moramo naučiti da zadržimo za sebe. Posebno kada je u pitanju naš intimni život.

-Mrzim rečenicu: “Takva sam i ili me prihvati, ili ne moramo biti zajedno!” Čemu to uslovljavanje i kuda ono vodi?

-Nikad, ali nikad neće reći izvini, moja greška. Kada mi pogrešimo milion puta nas teraju da se izvinimo ali kada one pogreše slede opravdanja da nije baš tako i da nisu tako mislile.

– U stanju su da se vraćaju na ono što je bilo mesecima nakon toga. Neke stvari jednostavno ne znaju da puste, iako ništa ne mogu da promene.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.