Muškarci odlučili: Žene su najprivlačnije u ovim godinama!

(foto: Michael Kors)
(foto: Michael Kors)

Najnovija istraživanja su pokazala da su muškarcima privlačnije mlađe partnerke, dok se dame opredeljuju za iskusnije i starije tipove.

Anketa  je sprovedena na 2000 muškaraca koji su ocenjivali 10 ženskih modela. Žene su podeljene u 6 grupa: od 18-21 i na one u dvadesetim, tridesetim , četrdesetim, pedesetim i šezdesetim godinama. Rezultati pokazuju da su najviše pažnje privukle devojke starosnog doba od 18-21 god.

muškarci- partnerke- veza
(foto:favim.com)

Godine su uvek bile važne. Starenje je neminovan proces sa kojim se mnogi ne mire. Istraživanja su pokazala da su muškarcima mlađe devojke atraktivnije, zanimljivije i privlačnije. Sa ženama je obrnuta situacija. Žene  su sa godinama iskusnije, otvorenije i sigurnije u sebe. Lepši pol sebe uzdiže na viši nivo kada dođu u određene godine. One vole iskusne i starije muškarce u tridesetim i četrdesetim godinama“, piše Daily Star.

privlačnost- partneri- veza
(foto:favim.com)

Sa  godinama dolazi i do različitog gledanja na partnere. Fizički izgled i privlačnost nisu više na prvom mestu kao što je bio slučaj dok smo bili mlađi. Atraktivniji su nam ljudi približnih godina ili stariji sa kojima imamo zajedničke teme i slične poglede na svet.

Izvor: telegraf.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.