Modni trikovi: Kako da izgledate vitkije nego što jeste?

modni-savet

Ako želite da izgledate fantastično postoji nekoliko modnih pravila koje morate da ispoštujete.

Pravilno kombinovanje različitih odevnih komada i modnih dodataka može učiniti da izgledate vitkije i više nego što jeste.

Poslušajte naše savete i naučite kako da izbegnete najčešće greške u oblačenju, koje čine da vaše telo “izgubi” formu.

Odaberite pravu obuću i nakit

1-2

Visoke štikle su omiljeni saveznik mnogih žena, ali osim visine potpetice, važna je i boja obuće. Obuća neutralnih boja će izdužiti vaše noge, dok će crne cipele učiniti da vaše noge deluju kraće nego što jesu. Takođe, savetujemo vam da birate što duže ogrlice.

Ukoliko ste propustili: Kako koja obuća menja izgled zadnjice?

Obazrivo sa prugama

2-2

Horizontalne pruge, ako nisu dobro uklopljene, mogu da vas učine nižim nego što jeste, ali sa jednostavnom midi-suknjom autfit može izgledati daleko bolje – kao i vi!

Odaberite pravi džins i torbu

3-2

Ako želite da izgledate više nego što jeste, kombinujte džins sa podvrnutim nogavicama sa visokim štiklama i crop topom. Obratite posebnu pažnju na veličinu torbe – najbolji izbor za niže dame jeste mala torba.

Pažljivo sa širokim zvoncarama

4-1

Ovaj trik sa slike izdužiće vaše noge!

“Olovka” suknja

olovka-suknja

Takozvana “olovka” suknja može učiniti da delujete mršavije i više, ako je kombunujete na pravi način. Najbolje je kombinovati crnu suknju sa belom bluzom, koja je neće prekrivati, već će je istaći.

Nosite haljinu-košulju pravilno

6-1

Haljina-košulja dobro stoji skoro svakoj ženi. Ipak, ukoliko ste niže, bolje će vam stajati ako podvijete rukave i stavite kaiš koji će naglasiti vaš struk.

Izvor: Brightside.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.