Modni trikovi: Izgledajte mršavije – za samo 5 minuta!

moda
(foto: Favim)

Odeća može da bude i te kako dobra pomoć za prividno “skidanje” kilograma i stvaranje vitkije figure, ali nekad nismo sigurni šta treba da nosimo i da kombinujemo kako bismo postigli taj efekat.

Zato vam donosimo sedam zakona kojih treba da se pridržavate ako želite da vas odeća učini vitkijima:

1. Izbegavajte plisirane i naborane pantalone

Nabori debljaju, zato nosite pantalone koje su napred ravne jer će one da sakriju stomak i noge će da učine dužim.

Ukoliko ste propustili: 5 modnih saveta za savršen izgled zadnjice

2. Pokažite ramena

(foto: wheretoget.it)
(foto: wheretoget.it)

Na taj način skrenućete pažnju na ramena, a odvratiti je sa “kritičnijih” delova tela. Nosite majicu sa tzv. “čamac” izrezom, majicu koja pokazuje samo jedno rame ili bilo koji model majice koji razgolićuje ramena.

3. Zavrnite rukave

Kako biste naglasili najmršaviji deo ruku (od lakta do zgloba) i stvorili utisak vitkijeg tela, zavrnite rukave ili nosite majice sa tri četvrt dužinom rukava.

4. Nosite grudnjak koji vam dobro stoji

Najčešći propust koji žene čine sa grudnjakom jeste da nose onaj sa prelabavim delom na leđima. Grudi tako neće dobiti dobru potporu, a ova greška može da istakne i “šlaufiće” na leđima. Najbolji izbor biće postavljeni push-up grudnjak koji će uravnotežiti proporcije tela.

Ukoliko ste propustili: Izbor modela GRUDNJAKA otkriva tvoj KARAKTER

5. Nosite odeću za oblikovanje tela

Kako biste sakrili stomačić, nosite potkošulju za oblikovanje tela dovoljno dugu da pokrije i bokove ili gaćice sa steznikom do grudi. Za sužavanje bedara ispod dugih suknji, haljina i pantalona nosite steznik dužine do kolena.

6. Nosite majice i haljine sa većim izrezom

Na taj način istaćićete lice i skrenuti pažnju na gornji deo tela. Ako imate velike grudi, nosite V izrez, a ako imate male grudi najbolji izbor biće okrugli izrez.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.