Ariel je predstavio nove Ariel 3 u 1 kapsule spektakularnom modnom revijom tri popularna modna kreatora Verice Rakočević, Ines Janković i Boška Jakovljevića.

Oni su svojim modelima istakli glavne prednosti novog Ariela – besprekornu čistoću, očuvanje boja i održavanje beline odeće. Reviji je prethodio modni panel na kome su učestvovali profesorka Visoke tekstilne strukovne škole Ana Aksentijević Jelić i stilista Ašok Murti.

Poslednjih godina svedoci smo napredovanja tehnologije koja nam pomaže da se borimo sa zahtevima svakodnevice. Međutim, zašto onda od pranja odeće pravimo dosadan i naporan posao?

Nedavno istraživanje pokazalo je da skoro svaki drugi čovek (46%) smatra da je pranje odeće dosadno, 45% kaže da je za obavljanje ovog posla potrebno izdvojiti dosta vremena, dok je svaki treći ispitanik ovog istraživanja (35%) izrazio mržnju prema ovom kućnom poslu.

Boško Jakovljević
Verica Rakočević

Savremene inovacije pomerile su pranje veša na sasvim novi nivo. Vreme je da se ponovo osvrnemo na to kako peremo našu odeću i da se pridružimo revoluciji pranja odeće i učinimo ovu rutinu praktičnom, lakom i pre svega jednostavnom – uz Ariel 3 u 1 kapsule.

Ariel 3 u 1 kapsule nude vrhunsku udobnost u savršenom balansu sa naprednom tehnlogijom. Jednostavne su za upotrebu i ne prave nered zahvaljujući koncentrovanoj formuli koja se postavlja direktno u bubanj. Težeći pojednostavljivanju života ljudi, Ariel kapsule pružaju odlične rezultate uz minimalan napor – što omogućava korisnicima da svoje vreme provedu onako kako oni žele.

Jovana Joksimović

Izuzetno smo ponosni na to što vidimo koliko su Ariel kapsule postale popularane tokom godina. Posebno s obzirom na to da 3 od 4 (73%) ljudi koji koriste Ariel kapsule kažu da se više neće vraćati na stari deterdžent. Uzbuđeni smo što smo dobili nove korisnike sa našom novom i unapređenom formulom i nastavljamo sa misijom da se odeća može prati lako, jednostavno, pa čak i na zabavan način”, rekao je Resmerita Razvan, P&G Senior Manager Communications, Fabric & Home Care za jugoistočnu Evropu.

Nove Ariel 3 u 1 kapsule sadrže poboljšan, nov i brzo rastapajući sadržaj, osiguravajući da sastojci sve tri komore ostanu odvojeni sve dok se ne aktiviraju u pranju kako bi pružili maksimalnu moć čišćenja.

Tri osnovna benefita koje pružaju Ariel kapsule su:

  1. Besprekorna čistoća: Koncentrovani deterdžent u kapsuli, ima odlične performanse čak i na teškim mrljama i prljavštini.
  2. Štiti boje: Pomaže da boja vaše odeće ostane kao nova, pročišćava tkanine i uklanja tragove prljavštine.
  3. Zadržite belinu svoje odeće: Poboljšajte belinu svoje odeće sa samo jednim pranjem i novim sastojcima koji pospešuju izbeljivanje sa svakom kapsulom.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.