Model za odeću za punije dame, Ashley Graham pomera granice i piše istoriju pozirajući u godišnjem specijalnom broju Sports Illustrated’s sa kupaćim kostimima.

Ona je jedini i prvi model sa viškom kilograma kojoj se desio ovakav preokret u karijeri. Na ovaj način, ona parira svim poznatim top modelima – Benhati Prinsloo, Chrissy Teigen, Heidi Klum, Adirani Lima i donosi pravo osveženje kao prvi model sa naglašenim oblinama koji reklamira kupaće kostime.

“Znam da su moje obline seksi i želim svim ženama da pokažem da su i njihove takođe. Nema razloga da se to krije, naprotiv” – izjavila je Grahamova.

640_curvesinbikinis_swimsuitsforall

Ovo je deo kampanje #CurvesinBikinis, koja za cilj ima da podigne samopouzdanje kod žena sa oblinama i da se na taj način i u modnom svetu započne era žena sa oblinama, s obzirom da je mršavost danas izuzetno popularna.

“Svet je spreman na još žena sa oblinama u bikiniju” – dodaje Grahamova za kampanju.

Ashley Graham (27) i njene koleginice imaju potrebu i želju da se podigne svest u društvu kako bi žene zapravo zavolele svoja tela i prestale da budu nesigurne u sebe.

“Mislim da je zdravo imati bilo koju težinu i moj cilj da edukujem žene po tom pitanju, nije važno da li nosite broj 2 ili 22 dokle god brinete o sebi, vežbate, i govorite sebi ‘volim te’ pritom, odbijajući negativne standarde današnje lepote.” – zaključila je A. Graham

Izvor: etonline.com
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.