Miss Ukrajine, Veronika Didushenko, ostala je bez krune nakon takmičenja iz, reklo bi se, bizarnog razloga.

Organizatori takmičenja oduzeli su titulu ovoj devojci zbog toga što u prijavi nije otkrila sve podatke o privatnom životu. Kako lokalni mediji pišu, Veronika nije rekla da je ranije bila u braku i da ima dete.

View this post on Instagram

Нарешті, усвідомивши все, що трапилося, відзнявши перші прямі ефіри та інтерв`ю для ЗМІ, я можу поділитися своїми емоціями! ⠀ Мене переповнює невимовна вдячність комітету @missukraine_official👑кожному, хто мне підтримував, я відчуваю Вашу любов і віру – це ДИВОВИЖНО❤️❤️❤️ ⠀ Дякую надзвичайним @landik19 за підтримку 24/7, @ayten.novruzova, @zorianchuk, @katya_den, @veronica_v78, виконавчому директору @kioseviktoriya💪 ⠀ Моя щира подяка членам ЖУРІ: @mashaefrosinina, @aakucherenko, @nikolaytyshchenko, @vova_ostapchuk, @olgakharlan, @iusypchuk_bogdan @gorovaya_irina, @aysina_julia, @yuriy_tkach✨ та красномовним ведучим @kosadcha, @gorbunovyuriy💫І, звичайно, спасибі чудовій @polina.tkach за передачу естафети🙏 ⠀ Обожнюю моїх дівчат: Miss Ukraine Earth @anastasiia_kryvokhyzha та Miss Ukraine International @bogdana_tarasyk ❣️❣️❣️ #missukraine2018👑

A post shared by Veronika Didusenko (@veronika_didusenko) on

Iako je prošle nedelje u Kijevu krunu ponela kući, organizatori su je diskvalifikovali jer je na aplikacijskom listiću lagala o detaljima života. Budući da takmičenje zabranjuje prijavu majkama i razvedenim ženama, 23-godišnjakinja je prekršila pravila i nije bila podobna za titulu Miss Ukrajine.

U Kini će je u decembru, na svetskom takmičenju za Miss Universe, zamijeniti druga kandidatkinja koja još uvijek nije poznata.

Veronika, koja na instagramu ima 11,500 pratilaca, objavila je na svom sajtu poruku, u kojoj se fanovima zahvaljuje što su uz nju “u ovim teškim trenucima.”

“Nikada nisam bila blogerka, ali ima vas već 10.000! Hvala na iskrenoj podršci u ovim teškim trenucima. Sjajni ste,” napisala je ona, nakon čega su je neki od pratilaca optužili da je “glupa” jer nije čitala pravila takmičenja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.