mg-mivela

Na nedavno održanom takmičenju Global Bottled Water Awards u Lisabonu, u kategoriji funkcionalnih voda Mg Mivela je jedina prirodna mineralna voda bez dodataka koja je ušla u TOP 3 svetske funkcionalne vode.

U poređenju sa ostalim finalistima u kategoriji, jedino je Mg Mivela funkcionalna zahvaljujući svom izvornom, prirodnom sastavu, dok je kod druge dve vode funkcionalnost postignuta dodavanjem aktivnih sastojaka.

Upravo je prirodan magnezijum u hidrogen karbonatnom obliku koji organizam lako koristi jer se iz tankog creva apsorbuje u krvotok i koji u 1 L zadovoljava dnevne potrebe za ovim značajnim mineralom, svrstao Mg Mivela vodu u sam vrh funkcionalnih voda.

Mg Mivela se crpi iz dubokih slojeva zemlje, gde voda u kontaktu sa stenama rastvara minerale, čiji specifičan odnos i količina daju Mg Miveli jedinstveni sastav. Baš zbog takvog sastava i međusobnog odnosa elektrolita rastvorenih u Mg Mivela vodi, njihovoj pojedinačnoj količini i njihovom ukupnom broju Mg Mivela nije obična mineralna voda, odnosno izdvaja se od svih ostalih izvorišta u svetu.

Posebnost Mg Mivela vode je i ta što dolazi u dve gazacije – gazirana i blago gazirana.

Mg Mivela je zahvaljujući svom prirodnom magnezijumu postala deo svetske elite i plasiralase u finale jednog od najvažnijih takmičenja flaširanih voda u svetu.

Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i svoju dnevnu dozu magnezijuma potražite u Mg Mivelavodi!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.