Megan Markl će do oltara ispratiti otac

Nakon brojnih nagađanja u medijima, Kensingtonska palata je potvrdila da će verenicu princa Harija, Megan Markl, do oltara dopratiti njen otac Tomas Markl, prenose britanske novine i portali.

On će u London doputovati pre 19. maja i upoznaće se s članovima kraljevske porodice.

Ali, do crkve svetog Đorđa u Vindzoru Megan Markl će se dovesti u automobilu s majkom Dorijom Ragland, gde će je dočekati otac, a potom i otpratiti do oltara.

Dorija Raglan i Tomas Markl u braku su bili devet godina, a razveli su se 1988. godine.

Kensingtonska palata saopštila je da je “veoma važno da oboje Meganinih roditelja učestvuju u ćerkinom venčanju”.

Objava je usledila samo dan pošto je Meganin polubrat uputio otvoreno pismo princu Hariju u kojem mu sugeriše da još nije kasno da otkaže venčanje i shvati da njegova sestra nije žena za njega.

U istom pismu je Tomas Markl mlađi, sin iz Marklovog prvog braka istakao da Megan na venčanje nije pozvala vlastitu porodicu.

U saopštenju iz Kensingtonske palate navodi se da će pre velikoga dan Tomas Markle i Dorija Ragland upoznati kraljicu Elizabetu II, princa Filipa, princa od Velsa, vojvotkinju od Kornvola, kao i vojvodu i vojvotkinju od Kembridža.

Očekuje se da među zvanicama na venčanju budu i princ Džordž, princeza Šarlot, a princ Luis, rođen 23. aprila, će prema pisanju medija, ostati s dadiljama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.