Mali trikovi za bolji izgled bez mnogo truda...
Mali trikovi za bolji izgled bez mnogo truda…

Sigurno si mnogo puta videla nečije fotografije nakon samo nekoliko nedelja u teretani i oduševila se brzim rezultatom koji je postignut. Međutim, iza svega toga, u velikom broju slučajeva, stoji jako dobar i više puta proveren trik, a ne radi se o Fotošopu.

Tajna je u poziranju. Sve što treba da naučiš jeste kako da poziraš kako bi istakla sve svoje prednosti i prikrila nedostatke.

Ukoliko ste propustili: Otkrivamo vam tajnu savršenog selfija!

Uporedi ove dve fotke:

fitnes 1

Šta misliš, koliko je nedelja ili meseci prošlo između prve i druge fotografije? Verovatno ti ni na kraj pameti nije bio odgovor: 3 minuta. Ali, zaista je tako. A evo šta se promenilo. Pre svega, svetlost. Na prvoj fotki je svetlost loša, dok je na drugoj prirodna što fotografiju čini višestruko boljom. Zatim je tu izraz lica. Devojka na drugoj fotki je nasmejana i samopouzdana (i pritom ima bolje sređenu frizuru), pa nam samim tim izgleda bolje nego sa nesređenom kosom i bezizražajnim licem. Ona je napravila još dva mala trika. Umesto svetlog odabrala je tamni veš, koji je vizuelno sužava, a potom se i fotkala tako da joj ruke ne stoje uz telo, kao i da joj se butine ne dotiču. Kada se na sve to doda nagib na jednu stranu dobijamo ovako fenomenalan rezultat.

fitnes 3

fitnes 2

Da li ovoga puta primećuješ razliku? Ona je oba puta uvukla stomak, ali je na drugoj fotki rezultat mnogo efektniji. Zbog čega je to tako? Zbog odeće. Na drugoj fotki nosi stvari koji joj odlično pristaju i pripijeni su uz telo, dok na prvoj nosi široku majicu i trenerku što joj vizuelno dodaje nekoliko kilograma.

fitnes 4

Isto je i sa muškarcima. Sve zavisi od ugla fotografisanja, poze i onog osećaja koji projektujete svojim licem. Naredne fotografije su ufotkane u razmaku od jednog sata. Tako da nemojte da se deprimirate mnogo kada gledate fotke na netu. Nije tačno da napredujete sporije od drugih nego da se samo oni veštije fotkaju.

Pokupite ovih nekoliko trikova i obavezno se nasmejte na sledećem selfiju jer je zadovoljstvo ono čime najviše plenite dok uz skrušen izraz lica i najbolje telo izgleda odbojno.

Izvor: Wittyfeed.com
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.