Magija prirode: Evo kako da PROMENITE BOJU OČIJU na prirodan način!

natural-makeup-look-with-bb-cream
Da li želite da imate plave oči poput njenih? (foto: facemakeuptipsandtricks.com)

Kristina Karilo Bjukaram ima vebsajt i kanal na Youtubeu koji su posvećeni zdravoj ishrani.

Ona je sa svojom pratiocima podelila još jednu u nizu prednosti zdrave ishrane – ishranom se može promeniti boja očiju.

Boja očiju Kristine Karilo Bjukaram se promenila nakon što je počela da konzumira samo sirove namirnice. Naravno, to nije jedini rezultat koji je postigla promenom ishrane, jer sirove namirnice su popravile njeno opšte zdravlje, i kako sama kaže, doprinele su da počne drugačije da gleda na svet.

oci-boja-640x314

Raznovrsna, šarena hrana joj je omogućila da dođe do momenta kada slobodno može da kaže da sija iznutra.

Pre nego što je prešla na ishranu koja podrazumeva samo sveže, sirove namirnice, Kristinine oči su bile tamnobraon, poput kafe. Nov način ishrane je uticao na boju njenih očiju koje su u međuvremenu dobile boju lešnika, dok se oko zenice pojavila i žućkasta boja, poput meda. Promena boje njenih očiju se nije zaustavila na tome, pa Kristina sada počinje da primećuje i nijanse plave boje u svojim očima.

Ona nije jedina koja je primetila ovakvu promenu. Isti rezultat se pojavio i kod Stiva Faktora, još jedne osobe koja se posvetila zdravoj ishrani. Tu je i primer Julije Tarbat sa vebsajta Rawsomehealthy.com koja je primetila da joj je sirova hrana pomogla da se reši otoka oko očiju i da je doprinela da njene oči postanu svetlije.

Dakle, ukoliko želite drugačiju boju očiju, sledite primere onih koji su to postigli na jednostavan i prirodan način – konzumiranjem sirovih i zdravih namirnica.

Izvor: webtribune.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.