Maderoterapija – najefikasniji i najprirodniji tretman protiv celulita

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama.

Maderoterapija (terapija drvetom) je terapija koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100% prirodnom, bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja alternativu regularnoj masaži za klijente sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama i celulitom.

Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima.

Tehnika ovakve masaže podrazumeva serije pokreta koji se ponavljaju, koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primenjujući ove elemente na mišiće, masne naslage i celulit, stimuliše se limfni sistem tela i time se oslobađa od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti.

Tretman u proseku traje oko 45 minuta a za postizanje optimalnih rezultata preporučuje se serija od 10 tretmana, kojima se obihvataju cele noge, stomak i struk.

Napomena: Bolna osetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulit masaže. Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osećaju nelagodnost dok se prelazi preko delova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.