gej-venčanje-11

Odluka američkog Vrhovnog suda da legalizuje sklapanje istopolnih brakova izazvala je oduševljenje i dalo povoda za slavlje širom SAD.

Američki predsednik Barack Obama pozdravio je odluku Vrhovnog suda koji je dozvolio istopolne brakove u svih 50 država kao “veliki korak” ka jednakosti.

“Danas je načinjen veliki korak u našem maršu ka jednakosti. Istopolni parovi sada imaju pravo da se venčaju baš kao i svako drugi. Ljubav pobeđuje”, napisao je Obama na svom Twitter nalogu.

Sajt HuffingtonPost obeležio je ovaj istorijski momenat objavivši kolekciju prelepih fotografija sa gej venčanja.

Pogledajte predivne fotografije na kojima možete videti mladence koje ne kriju sreću zbog mogućnosti da se napokon zavetuju na večnu ljubav i vernost svojim partnerima, i to pred članovima porodice i prijateljima.

gej-venčanje-7 gej-venčanje-8 gej-venčanje-9 gej-venčanje-10 gej-venčanje-1 gej-venčanje-2 gej-venčanje-3 gej-venčanje-4 Nantucket Wedding gej-venčanje-6 gej-venčanje-23 gej-venčanje-24 gej-venčanje-25 gej-venčanje-12 OLYMPUS DIGITAL CAMERA gej-venčanje-14 gej-venčanje-15 gej-venčanje-16 gej-venčanje-17 gej-venčanje-18 gej-venčanje-19 gej-venčanje-20 gej-venčanje-21 gej-venčanje-22 gej-venčanje-27 gej-venčanje-26

Foto: huffingtonpost.com
Izvor: huffingtonpost.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.