Lepotica bujnih oblina otkriva: “Momci su me ostavljali jer sam debela”

ashley-graham

Iako važi za jednu od najlepših žena na svetu, Ashley Graham nije uvek imala sreće u ljubavi.

U intervjuu za People magazine, Ashley Graham, najpoznatiji plus-size supermodel na svetu, otkriva kako se i dalje nalazi u pričama gde nekog ponižavaju zbog izgleda i da daje podršku mlađim fanovima jer je sama iskusila loše stvari sa bivšim momcima.

“Ništa me zapravo ne iznenađuje. Preživela sam ono što mnogi preživljavaju. Preživela sam mučenje. Preživela sam maltretiranje momaka koji raskidaju sa mnom jer se plaše da ću kasnije u životu biti suviše debela”, priznala je Ashley, “To je isti krug, nije važno kojoj generaciji pripadate. Svako dete će proći kroz istu stvar”.

ashley-graham
(foto: instagram.com/theashleygraham)

Iako Ashley tvrdi da i dalje ponekad sumnja u sebe je se ” nekada probudi i oseća se kao najdeblja žena na svetu”, ljubav prema svom telu joj pomaže da prevaziže takve trenutke.

ashley-graham
(foto: instagram.com/theashleygraham)

“Radi se o tome kako se boriš sa tim kada se probudiš”, rekla je za People. “Pogledam se u ogledalo i imam svoje pohvale. A jednostavna su. Ja sebi kažem ‘Ti si neustrašiva. Ti si briljantna i ti si prelepa.’ A potom, ako je moj stomačić baš izražen tog dana, kažem ‘Stomačiću, sladak si’. I imamo taj momenat. A ako su kukovi baš izraženi, kažem ‘I vas volim kukovi”.

Izvor: stylecaster.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.