Lepota kao prokletstvo: “Zbog svog izgleda ne uspevam da nađem dečka”

2017-05-17_001926

Samohrana majka iz Manchestera, Cherelle Neille, nesrećna je u ljubavi, jer su muškraci površni i pažnju posvećuju samo njenom izgledu i prelepom licu, a ne karakteru i osobinama, koje poseduje.

Ova 26-godišnja devojka smatra da je prokleta zbog svoje lepote, jer je potencijalni momci gledaju kao “parče mesa”, piše Daily Mail.

“Ženama prosečnog izgleda je mnogo lakše jer muškarci zaista žele da ih upoznaju. Ja privlačim pažnju muškaraca, koji žele samo da se slikamo i pokažu me prijateljima. Moj izgled privlači pogrešne tipove i zbog toga sam potpuno odustala od muškaraca”, kaže Cherelle.

Cherelle-Manchester-620x350

Muškarci na sastancima gledaju koliko je lepa i ne slušaju šta priča, dok ima problem i sa drugaricama, jer su ljubomorne na njenu lepotu.

“Jednom sam bila sa prijateljicom u klubu i otišle smo do toaleta. Prišle su mi neke devojke i počele da mi dele komplimente. Kada je to videla, moja prijateljica se pokupila i otišla. Od tada ne razgovaramo”, dodala je Cherelle.

2017-05-17_001949

Ona na Instagramu ima više od 30.000 pratilaca, ali ništa bolja situacija nije ni na društvenim mrežama jer je bilo slučajeva kada su joj devojke pisale da uopšte nije lepa i da bi trebalo da se ubije.

Izvor: DailyMail
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.