Udobna, lepa i kvalitetna odeća je ono što nam je svima potrebno!
Udobna, lepa i kvalitetna odeća je ono što nam je svima potrebno!

“Odelo čini čoveka” – mnogi se vode ovom parolom i dopuštaju da im modni trendovi diktiraju način oblačenja. Međutim, postoje ljudi kojima je udobnost na prvom mestu jer im je to važno i na fizičkom i na emotivnom nivou.

Neki komadi odeće mogu da izgledaju jako dobro, ali ako se ne osećate prijatno i udobno u njima, koja je svrha oblačenja iste? Ako nosite odeću koja vam je preuska ili neadekvatna, osećaćete se nervozno zbog toga, nameštaćete je konstantno i zbog toga možete ostaviti loš utisak.

Ukoliko ste propustili >>> Sport casual look – da li znate šta je to?

Udobno jednostavno treba da postanu ključne reči kada je oblačenje u pitanju. Svi volimo da nosimo stvari koje nas ne sputavaju u, na primer, vezivanju pertli ili trčanju za autobusom. Isto tako, ne volimo da izgledamo neuredno i obično.

Ellesse-kolekcija-2015-006

Ukoliko je i vama udobnost na prvom mestu dok birate šta da obučete ili kupite od odeće, svideće vam se nova Ellesse kolekcija za proleće/leto 2015, koja je namenjena onima koji cene moderan dizajn i dobar kvalitet.

Kolekcija za muškarce i žene pod nazivom Fresh mornings – City evenings je opravdala tradiciju dužu od pola veka da su lepota i udobnost imperativ savremenog stila života, kako u jutarnjim tako i u večernjim satima, dok vežbamo, učimo, radimo, šetamo, ili se u večernjim satima zabavljamo sa prijateljima.

Ženskom kolekcijom dominiraju živopisni printovi i pastelne boje kao sto su roze, žuta, ljubičasta i slično. Sa druge strane, muški deo kolekcije karakterišu jarke boje kao što su narandžasta, plava i zelena dok su sa posebnom pažnjom kreirani krojevi prilagođeni savremenom muškarcu.

I zapamtite, dobre naočare za sunce će svaki vaš stil podići na viši nivo.

——-

Kolekcijom “Fresh mornings – City evenings” Ellesse je potvrdio da se uklapa u današnje kako sportske tako i modne trendove, a da pri tom ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta materijala i vrhunske izrade.
Da biste se uverili u pravi kvalitet Ellesse brenda, posetite multibrend prodavnice Sport Vision i Planeta, koje su prisutne u gotovo svim gradovima Srbije… ili pogledajte deo asortimana na Sport Vision i Planetinoj online prodavnici.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.