Lemoni: Sigurne i zavodljive u savršenom vešu

lemoni

Posle dugo vremena, svetski modni trendovi okrenuli su se pravoj ženi. Onoj sa oblinama, ženstvenim ženama, u svakom pogledu. Sve veća potražnja plus size modela, navela je i jedno malo žensko carstvo veša u srcu Beograda, da za potrebe svih ženskih oblina nabavi kolekcije kojima se svakodnevno divimo. Ako niste sigurne gde možete pornaći lepo, udobno, senzualno, seksi, romantično, praktično, zavodljivo, šareno, elegantno i luksuzno donje rublje, a da u svojoj ponudi ima i plus veličine, preporučujemo vam da posetite Lemoni Lingerie i njihovu prodavnicu u Kralja Petra 22 u Beogradu.

 

Lemoni ima odličan izbor luksuznog modnog ženskog veša, kakav ne možete pronaći ni na jednom drugom mestu u Beogradu jer se dizajnerske marke iz njihove ponude nalaze u samom vrhu svetske visoke mode.

lemoni4

Ono po čemu se ova prodavnica u mnogome razlikuje od ostalih je što imaju veliki izbor plus size modela, kupaćih kostima, a uskoro će se ovde pojaviti i onaj osnovni basic veš za svaki dan, odličnog kvaliteta, a modeli nosivi i preko dana u svakoj prilici, po veoma pristupačnim cenama.

 

Victoria’s Secret je glamurozna marka gde je svaki komad napravljen tako da predstavi ženu u naizgled nemogućem spoju čednosti i fatalnog seksepila bez obziran na njenje godine.

Sa druge strane se nalaze takvi brendovi kao što su Aubade, Andres Sarda, Lise Charmel, Simone Perele, Valisere, Lejaby, Marie Jo, Primadonna, Luna, sve su to najbolje ocenjene dizajnerske marke na svetu u kategoriji luksuznog modnog ženskog veša (‘lingerie’) i redovni pobednici na prestižnim sajmovima u Parizu, Barseloni, Milanu i Njujorku.

Svaki komad je umetnost za sebe. Luksuz i prefinjena evropska elegancija sa neodoljivo lepim detaljima raskošno blista na svakoj fotografiji proizvoda koji se nalaze u ponudi.

 

Ovaj savršeno luksuzni veš možete kupiti i po cenama koje su 2 do 3 puta niže od cena u nekoj od evropskih ili svetskih metropola.

 

lemoni3

lemoni5

lenomi1

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.