beth-11

Blake Morrow je fotograf i ilustrator iz Toronta. Pre nekoliko godina, njegova prijateljica Beth mu je predložila da započnu jedan interesantan projekat.

beth-1

“Kontaktirala me je nekoliko dana pre nego što se podvrgla ugradnji takozvanog želudačnog bajpasa i predložila mi da napravimo seriju fotografija u kojima bismo kombinovali njene slike napravljene pre operacije i nekoliko meseci nakon nje”, ispričao je Blake za sajt BuzzFeed.

*** Ukoliko ste propustili: Ispovest bivše debeljuce: Evo kako sam uspela da izgubim 35 kg!

beth-2

Morrow je bio oduševljen ovom idejom.

beth-3

“Ubrzo sam postao opsednutom ovom idejom. Veliki sam obožavalac pre – posle fotografija, bez obzira da li je u pitanje preuređenje stana, restauracija nameštaja ili napredak u gubitku kilograma. Želeo sam da napravimo kolekciju fotografija kakve još nikada nisu viđene.”

beth-4

Tako je nastao The Beth Project (Projekat Beth), serija fotografija koja je prikazivala Beth u različitim pozama i kostimima koji su bili inspirisani motivima iz pop kulture.

*** Evo kako da smršate zauvek – u samo 4 laka koraka!

beth-5

Blake tvrdi da su ove neobične kreativne fotke inspirisane njihovim zajedničkim interesovanjima, budući da su oboje veliki obožavaoci naučne fantastike.

beth-6

Morrow je potvrdio da je Photoshop korišćen prilikom obrada fotografija, ali naglašava da u tom procesu nije menjan izgled Bethinog tela. “Želeo sam da ovim fotografijama ohrabrim i motivišem ljude ali i da ostanem veran ideji koja je bila kamen temeljac ovog zabavnog projekta.”

***Ukoliko ste propustili: Prirodnom lepotom protiv Photoshopa: Evo kako izgledaju prave žene!

beth-7

“Neke od ovih fotografija su dramatične i teatralne, dok pojedine imaju foto-realističan šmek, ali svaka od njih prikazuje Bethin karakter.”

beth-8

Najbolji deo ovog projekta je, tvrdi fotograf, bila sama Beth. “Bio sam počastvovan time što je Beth bila toliko otvorena prilikom naše saradnje, što je uživala u fotografisanju, poziranju i igranju različitih uloga.”

beth-9

 

Bravo, Beth!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.