Instagram

Hteli mi to da priznamo ili ne društvene mreže nam često služe da pokažemo drugima koliko nam je život dobar, udoban, zabavan i lep. Ako želiš da privučeš što veću pažnju (ili broj pratilaca) na Instagramu prati sledeća uputstva i svi će ti zavideti poželeti da su na tvom mestu.

Prvo i osnovno pravilo je da ne smeš isuviše da se hvališ i da izazivaš previše ljubomore. Sve treba da bude urađeno sa merom i ukusom, tako da, čak i oni koji bi te najradije nazvali pogrdnim imenom, neće imati drugog izbora nego da kliknu like.

1. Gledanje u kameru je totalno 2010! O pućenju da i ne govorimo. Kada se fotkaš sa prijateljicama neka to bude neka opuštena scena u kojoj se smejete toliko da nemate vremena da pogledate u objektiv.

Instagram

2. Ma koliko se neko tome protivio fotkanje hrane je potpuni hit, ali i tu moraš ispoštovati jedno pravilo. Fotkaj svoj obrok pre nego što probaš ijedan zalogaj.

Instagram

3. Fotkaj svoje noge iz ugla u kom one najbolje izgledaju. Ako ti je glupo da tek tako postaviš fotografiju svojih nogu dodaj neki opis koji baš i ne mora da ima veze sa fotkom. Ionako će svi gledati samo u tvoje noge.

Instagram

4. Palme će dati egzotičnu notu tvom profilu.

Instagram

5. Osim obroka po fensi mestima, kao i restoranima brze hrane, potrebno je dokumentovati i vlastito kulinarsko umeće, a usput i promovisati zdrav način života koji vodiš.

Instagram

6. Kafa za poneti. Još jednom ćeš ubiti dve muve jednim udarcem. Pokazaćeš se kao zauzeta osoba koja nema vremena ni kafu da popije na miru, a uz to će se svi diviti tvom savršenom manikiru.

Instagram

7. Ne fotkaj standardne slatkiše koji su dostupni u svakom marketu. Neka to budu, na primer, krofne.

Instagram

8. Ili sladoled neobičnog ukusa. Dodatak: suptilan način da skreneš pažnju na novi prsten ili narukvicu koju si kupila.

Instagram

9. Isto važi i za fotkanje cipela i lepo manikiranih noktiju na nogama. Budi oduševljena nečim što se nalazi na podu (ili samim podom). Ipak, znaš u šta će svi gledati.

Instagram

10. Ukrašene pene na kafama.

Instagram

11. Elitni modni magazini kao tvoja omiljena literatura. I ostali propratni aksesoar nije na odmet da upadne u kadar fotografije.

Instagram

12. Tvoj autfit za danas, ali ne na tebi, nego kao primer kako se treba obući.

Instagram

13. Cveće. Ali ne u vazi. To je tako passe. Fotkaj kako ga nosiš u ruci.

Instagram

14. Inspirativni citati.

Instagram

15. Ceđeni sokovi. Jer još jednom.. zdrav život!

Instagram

Poslednja fotka je možda i najbolji primer kako više stavki ukomponovati u jednu. Lepa haljina, nakit, ceđeni sok, aksesoar, časopis. E, to je pravi Instagram profi!

Izvor: E! news

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.