KRALJICE: Zašto devojke masovno tetoviraju krune na prstima?

Tetovaža dostojna Kraljice (foto: Instagram)
Tetovaža dostojna Kraljice (foto: Instagram)

Male tetovaže na rukama ili vratu su oduvek bile omiljene kod ženskog pola, ali u poslednje vreme na Instagramu su se pojavile brojne fotografije devojaka sa tetoviranim malim krunama na prstu.

Takozvane CrownTattoos nisu samo slatki (doduše trajni) ukras na telu, već nose i neko dublje značenje. Kako prenosi časopis Cosmopolitan, trend je pokrenula blogerka Constance Hall, koja uskoro izadaje i knjigu pod nazivom Like a Queen, kojom želi da natera žene da više veruju u sebe.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Constance je na svom blogu objavila fotografiju sa tetovažom jedne čitateljke uz komentar: “Jedna od naših Kraljica istetovirala je malu krunu kako bi se podsetila da je kraljica čak i kada pokušava da zatrudni i mora da uzima razne hormone. Uvek kraljica. Želim joj svu sreći i ova tetovaža me je inspirisala i razmišljem kako su nam svima potrebne tetovaže sa krunom?”

Ukoliko ste propustili: Tetoviranje pozitivno utiče na vaše zdravlje – evo kako!

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Nakon ove objave, desetine devojaka je poslalo svoje fotke sa tetovažom krunice, ali i započele trend tetoviranja iste koja će ih zauvek podsećati koliko su sažne i važne u svetu.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Kako se vama dopada ovaj trend?

Izvor: Index.hr
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.