Kraj ljubavi: 3 znaka da je vreme za RASKID

Ovo su znaci da je vreme za raskid (foto: singularcity.com)
Ovo su znaci da je vreme za raskid (foto: singularcity.com)

Ukoliko uhvatite sebe kako sve češće razmišljate o tome da nešto ne štima u vašoj vezi, verovatno je tako. Nedoumice koje vas sprečavaju da prekinete odnos sa partnerom i nastavite sa svojim životom su stalno prisutne, ali ova tri pitanja potrebno je da postavite sebi kako bi bili posve sigurni da li vreme da definitino stavite tačnu na svoju vezu.

Korisnici sajta Quora popisali su ova pitanja koja će vam možda pomoći da prelomite da li vredi da nastavite vezu ili je raskid neminovan.

1. Jesam li srećna?

Ako je odgovor negativan čini se da i sami znate da nema smisla nastavljati s tom vezom. Ako ste uglavnom srećni, ali povremeno se događaju neke stvari koje vas čine nesrećnom i povređenom, moraćete da odlučite da li želite da pokušate nešto da promenite, prihvatite situaciju kakva jeste ili odete iz te veze.

2. Zamišljate da niste u vezi

Ako već zamišljate život bez partnera očito je da ste spremni za prekid. Ukoliko vreme sve više provodite sami i ne osećate grižu savesti, očito je da se prekidom neće mnogo toga promeniti u vašem životu.

3. Jesam li bolja osoba bez njega?

Ako ste i prema samoj sebi, ali i prema prijateljima bolji kad ste sami, očito je da vas veza samo ograničava.

Izvor: Index.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.