Koji nas BEAUTY TRENDOVI očekuju u 2017. godini?

(foto: Instagram/caradelevingne/rimel)
(foto: Instagram/caradelevingne/rimel)

Živimo u veoma brzom dobu, u kom informacija putuje znatno brže nego u prethodnom veku, pa se samim tim i modni trendovi smenjuju neslućenom brzinom. Ono što je jedne sezone potpuno in, sledeće godine je potpuno passe.Tako je, na primer, sa konturisanjem, koje je bilo ultimativni trend ove godine. Međutim, u 2017. godini ćemo konturisati samo obraze, deo oko usana ili nos, ali nikako sva tri.

Treba zaboraviti i na drugi trend koji je potekao od sestara Kardashian, a to su usne u stilu Kylie Jenner. To u prevodu znači da možete slobodno da odložite olovke za usne kojima ste vizuelno povećavali površinu usana. 2017. godine su prirodne usne u modi, a to se odnosi i na boje ruževa. Nežni tonovi se ponovo vraćaju u modu, a svi oni neobični karmini koje smo pazarili u 2016. će morati da sačekaju neku drugu godinu.

Akcenat ćemo sledeće godine stavljati na oči, pa tako mejkap stručnjaci tvrde da će apsoultni hit biti smokey eyes, a što se kapaka tiče nećete pogrešiti ako umesto senke nanesete šljokice. Obrve bi i ove godine valjalo da budu debele, ali da se to postigne češljanjem nagore, a ne uz pomoć olovaka za obrve.

U skladu sa ovim vraćanjem prirodnom look-u, vraća se i rumenilo na obraze, kako biste uvek izgledali zdravo, odmorno i potpuno ispavano.

Izvor: Budiin.24sata.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.