Karlo Zagorac

Mikser House je juče bio idealno mesto za sve one koji su želeli da saznaju kako da na najbolji način održavaju i neguju svoju bradu, kako da promene izgled svoje brade, da je na licu mesta istrimuju, ali i da degustiraju najbolji gulaš u gradu.Dobar izgled nije bio jedini razlog zbog kog niste smeli da propustite događaj “Imam najlepšu bradu u gradu”. Glavno pitanje među bradonjama bilo je “Ko je kriv za gulaš?”, a dok su se birale najlepše bradonje, svi prisutni su bili deo urnebesnog seminara “Kako jesti sa bradom”. Krivac za najbolji gulaš Katy the cook je otkrila svoje lice, pobrala uzdahe svih bradonja i zajedno sa Nemanjom Cvijetićem, Čarobnjakom iz Voza delila savete kako da pojedete najbolji gulaš ikad.

Nemanja

Ni dame naravno nisu ostale besposlene, jer su se našle u zavidnoj ulozi – ulozi sudije ukategoriji: Najlepši bradonja! Osim toga imale su i priliku da nabave sjajan poklon za svog muža,dečka, druga, kolegu ili brata, od preparata za negu brade do nedeljnog ručka. ​

Boba

Za dobar provod pobrinuli su se i odabrani DJ-evi kao i bendovi Texas flood, koji je svirao numere najpoznatijih rok bradonja i grupa Ljudi u glavi. Sjajan provod i sjajna klopa!

Marko Cadez

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.