Kim Kardashian West je modna influenserka godine

Kim Kardashian West u ponedeljak uveče dobila je nagradu Influenserka godine, koju joj je dodelio Savet modnih dizajnera Amerike.

Jedno od najprepoznatljivijih lica današnjice nagradu je prihvatila uz govor kojim je nasmejala sve prisutne na ceremoniji prestižnih nagrada.

“Malo sam šokirana jer sam dobila modnu nagradu, zbog toga što sam gola većinu vremena,” rekla je, nakon čega se osvrnula na svoja modna dostignuća.

“Pre nekih sedam godina, moja publicistkinja me je upitala šta su mi ciljevi i snovi, a ja sam joj odgovorila da samo želim da budem na naslovnici modnog magazina. Ona mi je uzvratila da treba da budem realna, jer se to nikada neće dogoditi,” ispričala je Kim.

“Naravno, poslala sam joj moju naslovnicu Vogua, sa autogramom. Zaista mi znači što sam ovde i držim ovu nagradu za stvar koju oduvek volim. Hvala vam mnogo, veoma mi znači.”

Kim Kardashian West našla se na naslovnici magazina Vogue u aprilu 2014. godine, sa suprugom Kanyeom Westom, a kritičarima je ovo smetalo jer su smatrali da joj nije mesto u ovom magazinu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.