Napopularnija venčanica na svetu (foto: Grace loves Lace)
Napopularnija venčanica na svetu (foto: Grace loves Lace)

Ako postoji mesto koje svaka dama treba da poseti ukoliko želi da pronađe venčanicu iz snova, onda je to – Pinterest!

Ovaj sajt bolji je od svakog ekskluzivnog salona venčanica i na njemu postoji neograničen izbor savršenih haljina za najvažniji dan u vašem životu.

Novinari australijskog izdanja Cosmopolitana želeli su da saznaju koja venčanica je najviše puta pinovana na ovom sajtu i otkrili su da je u pitanju haljina brenda Grace Loves Lace. Ljudi obožavaju ovu venčanicu – do sada  je na Pinterestu “pinovana” preko 2,5 miliona puta.

(foto: Grace loves Lace)
(foto: Grace loves Lace)

Haljina zaista jeste predivna, sa mnogo detalja i lepršavih delova koji lelujaju dok se krećete. Na sajtu proizvođača je reklamiraju kao Hollie 2.0, naslednicu originala i prodajna cena joj je 1.442 dolara, što nije toliko skupo za ovako lepu haljinu.

“Hollie 2.0 je zadržala mnoge elemente originalne Hollie haljine, uz male izmene poput svilenog šifona koji slobodno pada na ramenima i koji se može provući kroz centralnu rupicu i praviti divan pad”, objašnjavaju na veb stranici.  “Ova venčanica takođe ima i veliki izrez na donjem delu koji vam daje seksi, zavodnički izgled dok se krećete”, stoji u saopštenju proizvođača.

(foto: Grace loves Lace)
(foto: Grace loves Lace)

Ako želite da na svom venčanju ponesete baš ovu venčanicu, morate da požurite – veoma je tražena i uvek se brzo rasproda!

Izvor: Goodhousekeeping.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.