Kako su devojke iz serije “Girls” napravile revoluciju u TV produkciji?

girls-8
(foto: Pinterest)

Kada se pilot epizoda serije “Girls” prvu put emitovala na HBO, prvo što su gledaoci primetili jeste nesavršenost “sveta” u kom žive četiri glavne junakinje – Hannah, Marnie, Shoshanna i Jessa.

Njihovi njujorški stanovi nisu bili nimalo nalik domovima glavnih junaka serija kao što su Will and Grace, Friends i Sex and the city – bili su jako mali, pretrpani, sa čudnim uglovima i jako malo dnevnog svetla.

Enterijer stana u kome su zajedno živele Hannah (Lena Dunham) i Marnie (Allison Williams) bio je vrlo dopadljiv i prepun boja, dok je Shoshannin maleni studio (Zosia Mamet) izgledao veoma cool, kao da je uređen po ugledu na neku od fotki sa Pinteresta.

girls-5
(foto: Pinterest)

New York Times je čak 2016. godine napravio poređenje Marninog studija i devojačkog stana čuvene Carrie Bradshow. Evo kako je to izgledalo:

2017-02-13 21_26_34-Groove Music

Opsesija stanovima glavnih junakinja ove serije nije se “ograničila” samo na Veliku Jabuku. Shoshannin stan u Tokyu se jako dopao fanovima serije, a danas ga čak možete iznajmiti preko sajta Airbnb.

Premijeru šeste i poslednje sezone serije Devojke možete pratiti večeras od 21.00 na HBO kanalu ili odmah na HBO GO usluzi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.