horoskop
(foto: Pinterest)

Svaki horoskopski znak ima svoju “slabu tačku”.

Ako ne želite da smrtno uvredite svog prijatelja/kolegu/komšiju, horoskop vam otkriva fraze koje im ni po koju cenu ne smete uputiti:

Ovan – Jedino u čemu si prvi, najbolji i jedini, je posedovanje previsokog mišljenja o sebi.

Bik – Hrana nije sredstvo za utehu ako ti nije cilj da izgledaš kao plavi kit, ali te, pored tvoje lenjosti, baš niko neće pomeriti sa mesta.

Blizanac – Ta priča je trajala onoliko koliko nisam imala interesovanja za istu, hvala na informaciji ali nisam te ništa pitala.

Rak – Da ti nađemo neku tvrđu kožu kako te tuđe reči ne bi toliko povređivale ili ćeš da ostaneš doveka u tom oklopu, postaje malo dosadno, a i glasan je eho od silnog kukanja?

Lav – Najzanimljivija osoba večeras aposlutno nisi bio ti, koliko god se trudio da samom sebi držiš reflektor iznad glave, mikrofon ispred usta i skačeš po imaginarnom podijumu.

Devica – Izvini, da li možeš čišćenje stana da uključiš u svoj prenatrpan raspored – prljaviji WC sam videla samo u filmu Trainspotting?

Vaga – Izgledaš kao da si se šminkala u potpunom mraku radi opklade i da te je trogodišnji daltonista oblačio u igrici.

Škorpija – Da li ti je potrebna baterijska lampa da u tom tvom mraku vidiš malo bolje ili je svejedno jer ćeš nas ionako sve usisati kao crna rupa?

Strelac – Za mene ne postoji niko posebniji od tebe i niko me ne čini srećnijom.. osim bilo koje druge osobe na ovoj planeti i van nje.

Jarac – Batice, otopi se malo da ostvariš svoje ambicije i ciljeve za kojima neprekidno jurcaš, prolazi ti vreme.

Vodolija – Tvoje “različitosti” i “pozitivna ludila” postoje samo u knjizi o psihijatrijskim slučajevima po imenu “Nije bolest sve što boli”.

Ribe – Nemoj da plačeš, srodna duša iz tvoje glave ne može da ti doda maramicu, iako si je tako savršeno zamislila.

Autor: Ksenija Petrović
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.