Kako organizovati romantično veče/vikend sa voljenom osobom?

par

Ukoliko možda mislite da je vaš ljubavni život upao u rutinu, imamo nekoliko predloga kako da pronađete izlaz. I to za samo jedno veče ili vikend, u skladu sa vašim mogućnostima.

Za početak je najbitnije da shvatite da niste jedini par na ovom svetu kom rutina diktira dnevni ritam, posebno ako ste već dugo zajedno u vezi ili braku. Ali isto tako, ušli ste sigurno u vezu/brak sa partnerom iz nekoliko razloga. Zato iskoristite romantično veče/noć kako biste oživeli svoju ljubav i ojačali odanost jedno prema drugom.

Ne morate da čekate specijalnu priliku kako biste proveli romantično veče sa svojim partnerom. Zapravo, iznenadno, a drugačije veče dobija više na značenju nego kada namenski želite da proslavite nešto.

[tweetherder]Provođenje zajedničkog vremena uveče je veoma važno za održavanje kvalitetne veze. [/tweetherder]I ono što je najvažnije, takvo veče uopšte ne mora da bude preskupo. Pokažite partneru da ste se potrudili, a ne da ste samo platili izlazak ili putovanje, neka zna da vam je stalo da održite fokus jedno na drugom, a ne na samom događaju.

Noć u hotelu ili bilo gde van kuće vam može pomoći da oživite neka, možda pomalo, zaboravljena osećanja prema partneru.

 

Korak 1:
Rezervišite mesto gde ćete otići/prenoćiti. Pažljivo izaberite dan kada i vi i vaš partner možete da se izvučete iz svih obaveza.

devojka-telefonira

Korak 2:
Nemojte reći partneru gde idete i koji vam je plan, samo osigurajte slobodno vreme i odvedite ga. Ili možete napraviti pozivnicu u kojoj ćete pozvati partnera na sastanak i dati sledeće informacije: datum, vreme, šta da obuče i šta da ponese… ali sve ostalo neka ostane iznenađenje.

pozivnica-ljubav

Korak 3:
Ukoliko želite totalnu romantiku, ponesite sveće kako biste sobu u kojoj odsedate pretvorili u romantični raj. Latice cveća su, takođe, preporučljive, mada nije dokazano da one utiču na povećanje libido. Ali sveće, zbog prigušenog svetla, utiču.

svece

Korak 4:
Spakujte lep i udoban donji veš. Ne mora da bude ultra seksi, najbitnije je da se vi dobro osećate u njemu. A možda je dovoljna i haljina samo, bez ikakvog donjeg veša. Mislite i o tome.

Nirvana-Laguna-Spa-apartmani-sauna

Korak 5:
Ponesite neku ugodnu muziku, uz koju ćete se osećati prijatno. Možete je pustiti sa tableta ili laptopa, a u krajnjem slučaju i sa telefona. Lagana muzika će prikriti sve spoljne zvuke, a ukloniće i potencijalnu neprijatnost tišine.

muzika-ploca

Korak 6:
Isplanirajte večeru po svom izboru. Ukoliko hotel/apartman nudi i usluge restorana, najbolje bi bilo da dogovorite sa njima kakvu hranu da vam pripreme. I ne zaboravite na neko vino ili šampanjac, u malim količinama naravno. Desert je obavezan čak iako brojite kalorije. To veče se opustite.

Nirvana-Laguna-Spa-apartmani-vecera

Korak 7:
Zajedničko uživanje u toploj vodi može samo da doprinese da se totalno opustite i prepustite jedno drugom. Nebitno je da li ćete napuniti kadu ili ući u đakuzi, poenta je da budete jedno uz drugo i da se lagano upustite u veče koje je pred vama. Sveće i lagana muzika su obavezni za ovaj korak.

Nirvana-Laguna-Spa-apartmani-kupanje

Korak 8:
Ulje za masažu i sama masaža su jedan od najboljih uvoda u sjajno provedeno veče. Čak iako ne umete da masirate, to nije važno uopšte. Poenta je da oseti vaš dodir na sebi, a dalje ćete tačno znati šta da radite.

masaza

Savet +:
Ukoliko možete, bilo bi odlično da dođete u sobu pre partnera kako biste sve pripremili za to posebno veče – sveće, muziku, hranu. Zamislite da prvi put dolazi kod vas i pokažite partneru koliko ste i dalje zavodljivi.

 

Pustite mašti na volju. I ne zaboravite osmeh, ipak je on najveći afrodizijak.

 

Predlog:

Ukoliko ste iz Beograda ili želite da dođete u Beograd, imamo sjajan i pristupačan predlog za vas i vašeg partnera – Nirvana Laguna Spa Apartman Centar.

Prva čitateljka koja se javi dobija besplatno veče provedeno sa izabranikom u Nirvana Laguna Spa apartmanu. Druge dve dobijaju popust od 50%. Potrebno je da pošaljete svoje ime, prezime i telefon na mail@savrsena.com. Srećno. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.