Kako da vam partner ostane zauvek veran?

Svima se može dogiti prevara, ali evo saveta koko pokušati da je sprečimo (foto: womenshealthmag.com)
Svima se može dogoditi prevara: evo kako je sprečiti (foto: womenshealthmag.com)

Prevara je za mnoge žene najgora stvar koja im se može dogoditi u vezi, a veliki broj prevarenih žena više nikad se ne oporavi do kraja nakon ovog bolnog iskustva.

Ponekad je nemoguće sprečiti prevaru, naročito ako vaš partner ne veruje u monogamiju, ali uz ova tri saveta bar možete znati da ste preduzeli sve kako bi sprečili da do prevare i dođe.

Svi smo sposobni za prevaru

Nikad ne reci nikad, pa tako nikad nemojte da tvrdite da vi baš nikada ne bi mogli da prevarite partnera. Život nas često testira baš tamo gde mislimo da smo najjači, a jednom kad priznate da se to može dogoditi svakome, automatski ćete biti opušteniji po pitanju prevare. Žene koje su u konstantnom grču zbog mogućnosti da će ih partner prevariti, često upravo zbog te bojazni nesvesno dovode partnera u stanje u kom mu se to čini kao jedini izlaz. Može se dogoditi i vama, može se dogoditi i njemu, ali nadamo se da neće.

Pobrinite se za ove četiri stvari

Muškarci varaju iz raznih razloga, a istraživanja pokazuju da najčešće to rade jer u vezi ne dobijaju dovoljno pažnje, nežnosti, zahvalnosti i divljenja. Istina je da zbog užurbanog životnog ritma često zaboravljamo da pokažemo partneru koliko nam znači, jer se nadamo da on to ionako zna. Ako u vezu svakodnevno ubacite bar samo neke od ovih četiri stvari, smanjićete šansu da partner ono što mu nedostaje potražiti na drugom mestu.

Pazite na svoje ponašanje

Veliki broj žena se toliko intenzivno bavi mogućnošću da će ih partner prevariti, da ponekad zatvaraju oči pred stvarima koje same rade. Srdačni razgovori sa kolegom za vreme ručka mogu preći granicu, a to će se vrlo lako dogoditi ako sve vreme tražite znakove prevare kod partnera i ignorišete ih kod sebe.

Izvor: Index.hr
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.