Oni koji već na prvi pogled izgledaju kao naša sledeća greška...
Oni koji već na prvi pogled izgledaju kao naša sledeća greška…

Muškarci se dele na dve grupe. U jednu spadaju oni koji se osećaju sigurno kada su u vezi, a u drugu (verovatno mnogo brojniju) možemo ubrojati sve one koji vole da drže svoje opcije otvorenim. 

Prvi se nadaju da si baš ti ona koju će odvesti do oltara i sa kojom će iseći svadbenu tortu pred 200 zvanica, dok ovi drugi uvek očekuju da ih nešto bolje čeka iza ćoška. Kako obično želimo ono što ne možemo da imamo, obično pripadnice lepšeg pola padaju na one nestalne, neuhvatljive, kojima praktično na čelu piše da će im slomiti srce.

Kako da prepoznaš ovakvog tipa?

Pre svega, on ti šalje dvosmislene signale. Nekada imaš osećaj da mu je jako stalo do tebe, da mu se dopadaš, da te možda čak i voli. Međutim, nisi ni stigla da se prepustiš hodu po oblacima, a on te već vrati nazad na Zemlju tako što se odjednom ponaša kao da ne postojiš. Prepoznaćeš ga po tome što se brzo zagreje za tebe, ali se brzo i ohladi. Baš kao i tvoja prva jutarnja kafa. To ne znači da je problem u tebi. On, jednostavno, ne želi da ti da pogrešnu impresiju jer nije spreman da se veže. Barem još uvek ne.

Svi vaši sastanci su zakazani u poslednjem minutu ili je stvar momenta u kom se dogovorite. Ako te pozove u petak uveče to samo znači da mu je propao neki bolji plan i da si mu došla kao druga opcija. To znači da voli da provodi vreme sa tobom, da uživa u tvom društvu, ali ukoliko se pojavi neko bolji ti ćeš, nažalost, ispasti iz cele slike.

Onog koji se plaši vezivanja ćeš prepoznati i po tome što se najčešće viđate u krevetu. Da, on je strastveni ljubavnik koji ume da pogodi sve tvoje prave tačke i dovede te do vrhunca, ali treba da budeš svesna i toga da je to produkt vežbe koja je uključivala mnoštvo žena.

Verovatno nikad nećeš upoznati njegove roditelje, ali ne zato što se boji da im se nećeš dopasti. Sasvim suprotno, problem će nastati ako im se dopadneš, a onda će sebi samo nametnuti obavezu da im stalno odgovara na pitanja gde si ti i zašto je napustio tako finu devojku dok je on već sleteo na neki drugi cvet.

I, naravno, iz njegovih usta nikada nećeš čuti reči kao što su moja  devojka, veza ili brak. Možda ni ti ne bi trebalo da ih spominješ jer će to za njega biti isto kao da je tebe neko zatvorio u sobu sa tri tarantule.

Ako svog partnera prepoznaješ u ovom opisu onda ne bi bilo pametno da se zanosiš previše. Uživaj u svakom momentu sa njim, provedi nekoliko nezaboravnih dana ili meseci, ali nemoj da te previše razočara to što od njega nećeš dobiti poklon za sledeći Dan zaljubljenih ili godišnjicu veze, a o vereničkom prstenu koji će izvaditi iz svog džepa dok kleči pred tobom u nekom finom restoranu… pa, recimo da postoji 10% šanse da će se to dogoditi i 100% da neće.

Izvor: Elitedaily.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.