Fall-Nails-Feature-

Jedan od najboljih načina da se opustite bez da plaćate brdo novca za masažu ili odlazak u šoping je svakako lakiranje noktiju. Mnogima skidanje stare i nanošenje nove boje laka za nokte deluje kao odbacivanje starih navika i kretanje ispočetka sa još više samopouzdanja i energije. Bilo da koristite jarku bordo boju za vamp izgled ili neprimetnu bebi pink da naglasite vašu nežniju stranu, uvek ćete se da novim slojem laka osećati ženstvenije i manje napeto. Tako bar pokazuje neka istraživanja. A jesen uvek donosi mnogo mogućnosti i [tweetherder]puno je boja lakova za nokte koje možete poneti ove sezone. Ovo su neke od najboljih[/tweetherder].

Vatreno crvena i tamno ljubičasta

Fall-Nails-Reds1

Topla cveno-narandžasta nijansa odlično stoji na tamnoj koži i na kraćim noktima, dok bogata tamno ljubičasta odiše luksuzom. Imaćete osećaj da ste obukli najraskošniju toaletu ako nokte nalakirate ovom veoma upečatljivom bojom.

Tamno tirkizna i sjajno plava

Fall-Nails-Blues1

Plavi lak za nokte se nalazi na granici jarkih i nežnih tonova. Nije napadan kao crni lak koji ste nosili kao tinejdžerka, ali ipak ima malo dramatičnosti u sebi. Zato se umesto teget nijanse odlučite za malo odrasliju verziju plave, tirkiznu. Lakovi sa malo šljokica su sebi su definitivno trend ove sezone, pa ih možete kupiti u plavoj nijansi.

Boje karamele i bakra

Fall-Nails-Nudes

Lakovi u boji tena i mat nijansama su oduvek bili zamena za često korišćene svetlo roze boje. Zato se umesto nje odlučite za lakove u tonovima karamele ili onim u boji bakra sa malo sjaja u sebi koje možete podjednako nositi i na poslu i uveče kada izlazite.

Izvor: Elitedaily.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.