Iznenađenje: Ova boja senke za oči je ponovo u trendu!

Eyeshadows 22

Ova boja senke za oči bila je veoma popularna osamdesetih godina, a ove godine će ponovo postati apsolutni trend!

Omiljena boja mnogih, koja se generalno smatra najsvestranijom jer ide uz sve tonove kože i stilove, uskoro će postati deo svih paleta senku svetskih brendova. U pitanju je – plava!

5549baafa21f7f6cb5020af4d60dc5e1

Predstavljamo vam tri jednostavna načina na koje možete da nosite ovu senku, a da izgledate moderno sa istaknutim očima:

1.  Mačkaste oči možete kreirati uz pomoć ove senke tako što ćete ugaonom četkicom uz gornju ivicu trepavica, kao kada stavljate ajlajner izvući plavu liniju koja će u spoljnem delu oka blago ići ka gore. Pre nego što krenete sa šminkanjem, na četkicu nanesite prajmer sprej kako bi ste dobili maksimalan efekat.

2.  Ovaj izgled je savršen za svaki dan, a toliko je jednostavan da ćete ga voleti najviše. Brzo se nanosi i ne zahteva nikakvu posebnu tehniku. Jednostavno ovu senku nanesite preko celog kapka, ravnomerno. Dodajte jedan sloj maskare na trepavice i spremni ste za izlazak – od posla i fakulteta do kafića.

3. Možda mislite da neće izgledati lepo ali “smokey eye” u plavoj boji izgleda izvanredno! Uz gornju ivicu trepavica izvucite plavu liniju, a zatim na donjoj još jednu ali tako da ide do pola oka. Sve spojite u spoljašnjem uglu oka, a možete dodati i na spoljni deo kapka malo plave senke za dramatičniji izgled.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.