Izbelite zube za sekundu uz pomoć – karmina!

(foto: weheartit)

Karminom možete istaći svoje usne, ali i izbeliti zube!

Retko koja žena može da zamisli svoju svakodnevicu bez upotrebe karmina – pravilnim odabirom boje možete svoje usne učiniti većim i punijim, crvenim karminom možete sakriti podočnjake, pa i učiniti svoje zube blistavo belim.

Topli tonovi će istaknuti žutu boju zuba, a hladni tonovi učiniće da vaši zubi izgledaju belje i lepše.

Bež nijanse

Većina devojaka koristi smeđe ili nijanse u bojama breskve zbog kojih žuti zubi još više dolaze do izražaja. Zato je bolje da odaberete bež ruž sa ružičastim podtonom, ali pazite da ne budu pretopli.

Ružičaste nijanse

Fokusirajte se na ružičaste nijanse s plavim podtonovima, osim ako niste od onih žena kojima te nijanse ne pristaju. Ne brinite, još možete upotrebiti nijanse u bojama šumskog voća. Za one koje vole tamnoružičaste boje, mogu odahnuti jer su te nijanse idealne za bele zube.

Ljubičasta

Tamniji ljubičasti ruž može istaknuti vaše ne tako bele zube, zato odaberite najsvjetliju nijansu, a izbjegavajte one koje vuku na smeđe.

Crvena

Postoji više vrsta crvenih ruževa, od plavih do narandžastih podtonova. Dok su prvi odlični za isticanje bijelih zubi, narandžaste podtonove bi trebalo da izbegavate. Narandžasti i neonski tonovi dodatno ističu tamniju boju zuba zato pre nego što se za njih odlučite ipak razmislite o nekom sredstvu za izbeljivanje zuba.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.