Ivanka Tramp zatvorila modni brend koji je nosio njeno ime

Prva ćerka predsednika SAD-a, Ivanka Tramp, gasi svoju liniju odeće, posle više od godinu dana otkako se distancirala od poslova ove kompanije

Ona tvrdi da je to zbog toga što je odlučila da se posveti svojim poslovima u Beloj kući, međutim, razlozi su sasvim drugačiji.

Priče su u javnosti bile na početku potpuno drugačije.

“Kada smo počeli sa ovim brendom, niko nije mogao da predpostavi koliki će uspeh doživeti. Posle 17 meseci u Vašingtonu, ne znam kada ću i da li ću se uopšte vratiti biznisu, ali znam da ću se fokusirati u budućnosti na posao koji radim ovde, u Vašingtonu, tako da ću doneti neke odluke koje utiču na moj tim i moje partnere”, istakla je Ivanka u medijima.

Predsednik kompanije Abigejl Klem je dodala da su svi neverovatno ponosni na ovaj brend koji su stvorili i proizvode u kojima će njihove mušterije uživati. Njihova platforma je, kako kaže, postala nepresušen izvor za celu zajednicu žena.

Međutim, otkako je Trampova prihvatila ulogu asistenta predsednika, njen modni brend bio je na meti napada. Ivanka je često pokazivala svoje kreacije, dok je obavljala svoj posao, što pokazuje činjenica da je između marta i oktobra 2017. godine na zvaničnom profilu društvenih mreža završilo čak 46 od 68 takvih fotografija, te su je često nazivali “hodajućim bilbordom”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.