Ispovest: Ugojila sam se i srećnija sam nego ikad!

(foto: Facebook/Mum on the run)
(foto: Facebook/Mum on the run)

Kolaži pre i posle fotografija, koje pokazuju neverovatan napredak određene osobe kada je reč o gubitku kilograma ili rezultate u teretani, su veoma aktuelne.

Međutim, jako veliku pažnju na društvenim mrežama je privukla objava jedne žene koja je napravila potpuno suprotan kolaž.

Na njemu se sa leve strane nalazi njena fotografija pre trudnoća, a sa desene posle porođaja. Na levoj je u top formi, a na drugoj i nije baš tako fit.

Laura opisuje levu fotografiju kao produkt najdelotvornije dijete na kojoj je bila u životu, ali koja je znatno ugrozila njeno zdravlje, i nije je učinila srećnom. Desnu fotografiju opisuje kao rezultat rađanja više dece, ali i ne baš tako sređene ishrane.

“Ipak, 99% onoga što unesem u svoj organizam je zdravo, ali volim ponekad da preteram sa čiken-nugatima u Meku”, piše ona, između ostalog.

Ona, u nastavku, ističe kako je tužno to što i dalje ne voli svoje telo, kao i da je društveno neprihvatljivo da se slika obnažena kada nije u top formi. “Ali, znate šta? Mnogo više sam postigla u životu u ovakvom telu nego u onom na fotografiji levo. Jela sam mnogo više dobre hrane. Živela sam više, pružala drugima više, uživala više. Stvorila sam novi život. Ovo telo treba da bude slavljeno i predmet obožavanja.”

Laura poentira priznanjem da želi da postigne formu kakvu je imala na fotografiji levo, ali da je to ne sprečava da danas voli i ceni svoje telo onakvo kakvo je na fotografiji desno. “Nije bitno koju veličinu nosite. Častite sebe novom garderobom i novim, seksi donjim vešom.”

Izvor: budiin.24sata.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.