Ispovest paralizovane beauty blogerke: “Do nedavno nisam mogla da podignem ruke da nanesem maskaru”

jordan-bone-2

Beauty blogerka Jordan Bone ostala je paralizovana od grudi na dole u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je imala samo 15 godina, ali ono čime se danas bavi oduševilo je mnoge, pa čak i reality zvezdu Kylie Jenner.

Pre deset godina, nakon nesreće posle koje se borila za svoj život i ostala paralizovana od grudi na dole, Jordan je znala da joj se život zauvek promenio iz korena.

Tada je počela da bloguje, što je za nju tada bio veliki uspeh jer nije mogla ni da podigne ruke kako bi se našminkala i za taj period kaže da je bio prava borba.

jordan-bone-1
Jordan je nakon saobraćajne nesreće ostala paralizovana od grudi na dole

“Neprestano sam plakala jer sam želela da se šminkam kao i pre nesreće. Posle mnogo vremena i truda sam uspela u tome, a ono što pokušavam da poručim ljudima putem svojih video kipova je da se i ono što je naizgled neostvarivo može ostvariti ako verujete u sebe i trudite se”, objašnjava Jordan.

Jordan se sa suzama u očima priseća dana kada je doživela saobraćajnu nesreću koja ju je zauvek vezala za invalidska kolica:

“Muzika u kolima je bila glasna i nekako se nisam osećala bezbedno. Nakon sudara zgrabila sam ruku svog prijatelja.  Mislila sam da ću umreti. Kada sam se osvestila znala sam da nešto nije u redu, bila sam zaglavljena. Pojas mi je bio oko vrata i nisam mogla da dišem. Moje telo je tada počelo da otkazuje”, ispričala je ona u jednom intervjuu.

jordan-bone-3
Jordan na svom Youtube kanalu ima više od 17.000 , a na Instagramu oko 23.000 pratilaca

Na intenzivnoj nezi je provela pet dana, a u bolnici šest meseci. Njeni prijatelji su zadobili lakše povrede, a ona se i u bolnici i van nje borila za život.

Iako danas može da pokreće ruke, nema nikakav osećaj u svojim nogama.

Upornost joj se isplatila i danas na svom Youtube kanalu ima više od 17.000 , a na Instagramu oko 23.000 pratilaca.

Jordan nisu procvetale ruže samo na poslovnom planu – pronašla je čoveka svog života koji ju je nedavno i verio!

“Nakon nesreće sam bila sigurna da nikada neću pronaći ljubav, zato što sam bila uverena da će me muškarci izbegavati. Srećom, nisam bila u pravu”, ispričala je Jordan smešeći se.

jordan-bone-veridba
Jordan sa svojim verenikom

Jordan se pre dve i po godine priključila dobrotvornoj organizaciji Fixers koja brine o mladima i njihovoj bezbednosti u saobraćaju.

“Učestvovanjem u kampanji ove organizacije povratila sam veru u sebe. Inspirisala me je činjenica da sam uticala na živote mladih, a možda ih čak i spasila”, zaključuje Jordan.

Foto: Instagram
Izvor: mirror.co.uk
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.