Ispovest modela: “Umirem od raka i nikada sebi nisam bila lepša”

Mieko Rye pre nego što je obolela od raka (foto: Facebook)
Mieko Rye pre nego što je obolela od raka (foto: Facebook)

Priča brazilske lepotice Mieko Rye je dotakla žene širom sveta, a naročito one koje, poput ove 41-godišnje manekenke, boluju od raka dojke.

Mieko je odlučila da stane pred objektiv nakon hemoterapije i samouvereno poruči svetu koliko se oseća lepom iako zbog ove teške bolesti gubi sve atribute koji se smatraju privlačnim na jednoj ženi.

Međutim, ona je taj vid odbacivanja prošla već jedanput pre 2 decenije kada obojene žene sa oblinama nisu bile u trendu. A onda, kada su se pravila mode promenila, odjednom je svim dizajnerima postala interesantna i egzotična.

“Danas nemam većinu poželjnih stavki koje je naše društvo proslavilo na ženi. Obrve, trepavice, kosu, a uskoro ni grudi.”

(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Ipak, to Rye ne sprečava da živi život punim plućima i da bude zahvalna na svakom novom danu, svakom momentu, svakoj sitnici. Ona danas svet vidi u drugim bojama i želi da tračak svog optimizma prenese na druge.

“Kada ostanem sama, bez karijere, muškarca, uloge koju sam igrala ili titule koju sam nosila shvatim da moja sreća ne zavisi od ljubavi, potvrde, lojalnosti i dopuštenja drugih. Ja sam jednostavno Mieko. Nemam šta da sakrijem. Imam rak dojke u trećem stadijumu i nikada se u životu nisam osećala lepšom nego danas.”

(foto: Facebook)
(foto: Facebook)
Izvor: Popsugar.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.