Instant seksipil: 12 stvari koje će vas učiniti PRIVLAČNIJOM

Sitnice koje će vas učiniti privlačnijim (foto: Herbeauty.com)
Sitnice koje će vas učiniti privlačnijom (foto: Herbeauty.com)

Postoje stvari koje će vam odmah uliti seksipil i učiniti da izgledate privlačniji u društvu. I to stvari koje nisu “fizičke” prirode.

Ako možete da primenite ove savete, niko neće uspeti da vam odoli, a naročito muškarci koje ćete morati da odbijate od sebe koliko ćete zračiti seksipilom.

1. Biti iskren kada je seks u pitanju i posmatrati ga kao odrasla osoba. Devojka treba da bude otvorena po pitanju toga šta voli u krevetu i da se ne kikoće dok razgovara o tome.

2. Žena koja je elegantna – i u svom ponašanju i u svom stilu. Ona se oblači izazovno, ali je otmena i ostavlja nešto i mašti. Uz to ide podjednako otmen stav.

3. Devojka koja je zaista inteligentna. Kada neko sebe predstavi manje pametnim nego što zasita jeste, to nije nimalo privlačno. A muškraci se veoma ‘lože’ na inteligenciju.

4. Kada neko vreme odlaže seks. Pravilo o tri ili četiri sastanka je sjajno i iako mislite da je uzdržavanje od seksa loše po vezu, to zapravo čini da vas muškarac još više želi i poštuje jer niste samo devojka za zabavu.

5. Kada je devojka duhovita i ume da se našali – i na tuđ i na svoj račun. Dame sa smislom za humor su pravi magnet za momke.

6. Sposobnost da bude ranjiva bez da bude preosećajna ili krhka. Muškarci ne vole ako ste previše plačljive ili menjate raspoloženje stalno, ali ako vas nešto tišti i to podelite sa njim kroz razgovor, još više će vas zavoleti.

7. Devojka sa smislom za avanturu. Ako ona zna da se opusti i krene sa vama na putovanje ili u prirodu, to će samo ojačati vašu vezu i pokazati muškarcu kako ona izgleda izvan svoje zone komfora, a to je uvek sjajna stvar.

8. Uz avanturistički, rame uz rame stoji i sportski duh. Devojka koja voli trening i fitnes, a ne izgladnjuje je ili živi na čipsevima, je primer zdrave devojke sa kojom muškarci mogu da zamisle budućnost.

9. Muškarci vole da vide seksi devojku sa štreberskim naočarima. To je taj izgled seksi sekretarice koji je njima uvek privlačan.

10. Samopouzdanje i samopoštovanje su dve osobine koje mora da poseduje žena koja želi da bude seksi suprotnom polu. Ona zahteva poštovanje partnera i lako će ga oterati i napraviti mesta za sledećeg ako slučajno on pokaže da je nije dostojan.

11. Ume da priča o zanimljivim stvarima. Devojke koje ‘smaraju’ muškarce pričama o sebi nisu uopšte zanimljive. A one koje imaju anegdote i interesantne avanture da podele sa partnerom su jačem polu veoma seksi.

12. Ako umete da naručite i popijete pravo muško piće, muškarci će vas još više ceniti. Žena koja pije viski ili pivo je mnogo privlačnija od one koja poručuje ženskasti koktel sa 42 sastojka.

Izvor: Herbeauty.co
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.