Inspiracija: “Evo zašto treba da zavolite svoje strije”

(foto: Instagram/Kenzie Brenna)

Čak i ako ste jedna od onih osoba koje “pršte” od samopouzdanja, nekada dođu i oni dani kada se ne osećate dobro u svojoj koži.

U 21. veku, prihvatanje sopstvenog tela je gotovo nemoguća misija. Dok se svakodnevno divimo savršenim (retuširanim) fotografijama svetski poznatih modela i njihovim telima bez i jedne jamice od celulita i strija, sitne nesavršenosti na našem telu mogu učiniti da više nikada ne poželimo da se u javnosti pojavimo u kratkoj haljini ili bikiniju.

(foto: Instagram/Kenzie Brenna)

Sa svim ovim nesigurnostima bori se i advokatica Kenzie Brenna koja je nedavno na svom Instagramu podelila seriju fotografija na koje možemo videti sve ono čega se mnoge žene stide.

(foto: Instagram/Kenzie Brenna)

Kenzie je kreirala sjajan trend na društvenim mrežama – hashtag #CelluliteSaturday, a tekst koji prati njene fotografije predstavlja uvid u unutrašnje monologe koji se odvijaju u njenoj glavi dok posmatra svoj odraz u ogledalu.

  • Da li imam strije i celulit? – Da
  • Da li me to čini manje kvalitetnom osobom? – Ne.
  • Da li bih postala bolja osoba ako bih se otarasila strija? – Ne.
  • Da li bi bila ljubaznija, velikodušnija i bolja ljubavnica ako bih se rešila strija? – Ne.

Zapamtite, ne morate izgledati savršeno da bi ste zavoleli sebe – ugledajte se na Kenzie i prigrlite svoje sitne “mane”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.