Imate problema sa ustajanjem: Ovo će vas sigurno razbuditi

ejector-bed-thumb

Colin Furze je ludi naučnik koji je već napravio par neverovatnih Vulverinovih kandži koje zaista i funkcionišu, ali sada ima novi, podjednako sjajni i daleko korisniji izum.

Za sve one koji se ujutru i pored nekoliko alarma teško bude i nerado ustaju iz kreveta, Colin je osmislio nepogrešiv sistem buđenja. U pitanju je Krevet projektil pod visokim naponom, koji vam neće dozvoliti ni da pritisnete snooze dugme na telefonu, već će vas momentalno izbaciti iz kreveta i to uz neprijatne zvuke automobilske sirene i zvona.

ejector-bed

Kao i svi prethodni Furzeovi izumi, i ovaj je nastao u njegovoj garaži i najobičniji kompresor pokreće ručno pravljene klipove koji vas katapultiraju iz kreveta.

Ovaj Englez je nekada radio kao vodoinstalater, a zatim je postao internet senzacija kada su njegovi video klipovi sa ludim izumima postigli neverovatnan uspeh na You Tubu. Dobio je angažman kao voditelj naučno-humoristične emisije Gadget Geek na kanalu Sky1, gde je predstavljao neke od svojih najčudnijih pronalazaka.

ejector-bed-2

Pogledajte kako funcioniše ovaj [tweetherder]jedinstveni krevet sa kojim ćete sigurno uvek stići na posao na vreme, ali možda ipak sa par modrica[/tweetherder].

 

Izvor: BpredPanda.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.