Imate celulit? Evo kako da ga se rešite – zauvek!

Nezadovoljni ste izgledom svojih butina i zadnjice? Iako redovno trenirate, celulit je i dalje prisutan? Postoji   rešenje za vaš problem!

[tweetherder]Celulit je vrsta masti koja se nalazi odmah ispod kože i čini neravnom i prepunom grudvica[/tweetherder]. Dobra vest je da ta mast nije opasna za vaše zdravlje poput one koja okružuje vaše unutrašnje organe. Ali, ipak nije estetski lepa.

*** Ukoliko ste propustili: Mitovi i činjenice o celulitu

Najbolji način da ga smanjite jeste da zategnete i tonirate mišiće na bokovima, zadnjici i bedrima. Svakodnevno praktikujte sledeću joga pozu kako biste se što pre rešili celulita.

yoga-vs-cellulite

  • Zauzmite uski raskoračni stav. Stavite ruke na kukove, desnu nogu savijte u kolenu pa je podignite prema gore. Laganim pokretima, dvadeset puta gurnite petu prema plafonu.
  • Kada završite sa podizanjem pete prema gore, desnom rukom se uhvatite za desni skočni zglob. Povucite nogu što više prema gore, istovremeno podižući gornji deo tela i levu ruku uvis. U tom položaju ostanite dvadesetak sekundi pri tome vodeći računa o pravilnom disanju.
  • Vratite se u početni položaj i vežbu ponovite i na drugoj nozi.

Izvor: news.health.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.